Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez ér valamit? Va...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez ér valamit? Vagy egy hülyeség az egész?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre,hogy velem egy idős lányok szemezgetnek velem vagy hosszasan engem néznek ennek őrülök meg minden de ez jelent valamit? Vagy csak annyit ha viszaigazol egy random csaj fb?

Mert olyan hihetetlenek tálalom, hogy bejöjek az ilyen jó csajoknak

Külsőleg átlagosnak mondanám magamat de elég jól és elegánsan öltözködőm meg pont jó a test súlyom

Vagy csak azért csinálják hogy szivasanak?

Én nem nagyon nézem a lányokat legalábbis olyan feltűnően mert nem erzem elege vonzónak magamat hozzájuk..🤷🏻‍♂️

Sajnos voltam olyannyira önbizalom hihanyos ,hogy még egy duci de egy kellemes megjelenésű lányal semm mertem volna ismerkedni ez az érzés kezd változni

2021. márc. 19. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy valaki szemezik veled, egyertelmu jele hogy szimpatikus vagy neki, az, hogy visszaigazolnak meg majdnemhogy semmit sem jelent.

Te nem tartod magad hu de jo pasinak. Oke. Gondolom neked se az eseted minden nő ezen a Földön :D nos igen jól gondolod, a nőknek se az esete minden férfi, az, hogy szerinted valaki extrém szép és jó nő, az csak is kizarolag a TE velemenyed, lehet kispista szerint csúnya :D na pont ilyen vagy te is a lányoknak a szemében. Lehet te szexinek tartod őt, ő meg téged, független attol, hogy te magadat, hogy latod. Szerintem, ha ismerkedni, csajozni akarsz, akkor elsosorban fogadd el azt, hogy te is tetszhetsz valakinek, és utána batran viszonozd a szemezest, akar mosollyal is (bar az a maszk miatt most ugyse latszik majd) :D

2021. márc. 19. 22:43
 2/2 anonim ***** válasza:
82%

Az első már megválaszolta a kérdést. Én csupán egy hibára hívom fel a figyelmedet, nem kötekedésből, csak nagyon taszító tud lenni a rossz helyesírás...

*bejöjjek- két j

*szivassanak- két s

*eléggé- két g

*lánnyal- két ny

Tényleg nem bántásból, de úgy láttam gyakran megejted ezt a hibát. Figyelj erre a jövőben, a helyesírás rögtön egy értékes, vonzó tulajdonság.

2021. márc. 20. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!