Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok válasza érdekelne. Szerintetek mennyire gáz ha egy fiú szelfit vagy csak szelfit tölt fel magáról Tinderre?
#1 Hát persze, tudom én, Tinderezni szánalmas dolog, és mégis hány ember folyamodik ehhez a szánalmas módjához a társkeresésnek ahelyett, hogy egyedül és kizárólag a nagybetűs való életben próbálna szerencsét. :D
#2 Hát nem az anyukájával xD, hanem pl. haverokkal, vag egy olyan képet, amit valaki más lőtt róla, és teljesen tetőtől-talpig benne van. Azért nem árt, ha ilyen képek is vannak, nem? Vagy lényegtelen?
#3 Köszi :D
#6 Kösz a választ!
Igazából én se föltétlenül látom gáznak, csak már hallottam olyan véleményeket is, amik szerint nem túl előnyös, ha egy fiú/férfi javarészt "önfotózgatós" szelfiket rak ki magáról, mert akkor vagy magányos vagy önimádó xD
Egyébként csak azért kérdeztem, mert most jelenleg olyan kép, amit más készített rólam és ami jó lenne meg jó minőségű is, illetve viszonylag mostani, olyan képem nem igazán van most, és így, hogy nincs suli se kolesz se semmi, a távolság miatt a barátokat se tudom csak úgy bármikor megkérni arra, hogy csináljanak már rólam, így aztán inkább csak szelfit tudok föltenni. És hát igen, kíváncsi voltam, hogy ez esetleg mennyire lenne gáz, mert én eddig még nem használtam a Tindert, nem volt rá szükségem úgymond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!