Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy legyen végre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paradicsom31 kérdése:

Mit tegyek, hogy legyen végre barátnőm? Járnátok egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Sajnos 3 éve volt utoljára kapcsolatom, kB 1 hónapig. Előtte évekig nem volt. 34 éves informatikus férfi vagyok, a fizum 300e ft. Nagyjából 120 kg vagyok, nagyon magas. Igen, túlsúlyos vagyok,de nekem ez így jó, én már nem vágok bele semmilyen fogyókúrába, mozogni sem szeretek.. Sajnos még a szüleimmel élek egy háztartásban, ők is házasítanának már, de mindig mondom, hogy nincs nő, ez nagyon rosszul esik nekem. Sajnos genetikailag nagyon hamar elkezdtem őszülni, és a fejem "búbján" kopaszodom is. Még sajnos nem voltam együtt nővel "úgy".

Volt egy csinos lány, aki 4 éve jött ide dolgozni, ő tetszett, de párja volt akkor, utána szingli lett, próbálkoztam, de visszautasított. Egy másik kolléganőmnél is próbálkoztam, de ő is. Azóta mindkettőnek van párja, az egyik férjes, a másik meg most vett házat a párjával. A munkehelyemen is piszkálnak "viccesen".

Egyszer kértem tanácsot a kolléganőimtől, hogy mégis hogy lehetne sikerem a nőknél. Ők csúnya dolgokat mondtak. Azt mondták, hogy kezdjek el foglalkozni magammal.. Pl járjak kondizni, ne hordjak huzentrogert, menjek fodrászhoz gyakrabban, borotválkozzak sűrűbben, vagy menjek borbélyhoz,ne hordjak piros kötött cipzáras pulóvert.. Nekem ez rosszul esett, és ott is hagytam őket...

Egyébként a hobbim a számítógépek világa, szeretek gépeket összerakni, számítógépes játékokkal játszani, az időm nagy része csak ezzel telik. Szeretek fotózni. Nagyon szeretem a japán kultúrát, a mangát, animéket. Enni is nagyon szeretek jókat, nasizni, ez látszik is sajnos rajtam :( Barátaim sajnos a közelben nincsenek, csak más országban (olasz).

Ha a sztereotípiát félretesszük ;szerintetek fogok találni egy olyan nőt, aki így is elfogad? Én nem szeretnék a szokásaimon változtatni senkiért, azt akarom, hogy így fogadjanak el, mert amúgy kedves, rendes ember vagyok. Olyan nőt szeretnék, aki jól tud főzni, mos takarít, tehát nem lusta, kupis. Ne cigizzen, ne igyon alkoholt egyáltalán, mert nekem sincsenek ilyen szenvedélyeim. Legalább főiskolai végzettsége legyen, mert nekem egyetemi van. Ja és dolgozzon, a házimunkát is lássa el azért. Lehetőleg külön éljen, ne legyen gyereke, legyen jogsija kocsija, nekem sajnos nincs, félek a vezetéstől. És lehetőleg saját lakása. Kedves, aranyos törődik velem, és mindemellett elfogad olyannak, amilyen vagyok külsőleg - belsöleg.

Esélyes egy ilyen nő, vagy örökre egyedül maradok? Most már nagyon magányos vagyok, és szeretném a szüzességemet is magam mögött hagyni végre :/

34/f

2021. jan. 22. 20:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%

Hát ne haragudj, de te mondod hogy fogadjanak el úgy ahogy vagy aztán te megfogalmazod hogy a jövőbeli párodnak milyennek kell lenni.

Szerintem elsőnek le kéne adni a lécet ami feltételeket illeti hogy milyen legyen a nő mert így nem fog menni. Ha már nincs főiskolás vége de az összes többi megvan akkor vége?

Szerintem először a gondolkodásmódodon kéne változtatni de elvárod hogy elfogadjanak és hogy nem változtatsz de csak olyan nővel vagy hajlandó randizni aki meg felel a feltételeidnek.

Ne haragudj meg de ha így folytatod egyedül maradsz.

És a fogyással kapcsolatban az egészség fontos. Ajánlott. Legalább egy 10-20 kg

2021. jan. 22. 22:54
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Végzettség*
2021. jan. 22. 22:55
 13/31 anonim ***** válasza:
92%

Most lehet, hogy ez fájó lesz, de a legfőbb probléma, hogy felszínes, anyagias, és ugyanakkor igénytelen vagy. Sokat elmond, hogy a bemutatkozásod harmadik sorában már a fizetéseddel hozakodsz elő.

Az, hogy súlyosan elhízott vagy, de neked ez így tök jó, és a kisujjadat se mozdítanád, hogy ez változzon, szintén nem a legjobb ómen. Nem csak azért, mert egy kövér ember keveseknek vonzó (igazából ez a kisebbik probléma, nem extrém ritka az a nő, aki a nagydarab pasikhoz vonzódik), de a legnagyobb probléma a hozzáállásod. Ez a tipikus elkényelmesedett, felelőtlen, tehetetlen hozzáállás. Az, hogy te egy olyan alkattal, aminél 10 éven belül garantált, hogy cukorbeteg leszel, és izületi problémákkal fogsz küzdeni, te azt mondod, hogy neked ez így jó, ... elég taszító hozzáállás.

Az, hogy a szüleiddel élsz, nem probléma. Oké, biztos lesz olyan, akinek kulcskérdés, hogy az ember 18 éves korában már ne is emlékezzen a szüleire, de értelmes körökben ezzel semmi baj nincs. Csak az utóbbi 5-10 évben lett divat, hogy az ember mérlegelés nélkül amint tud, inkább lépjen le egyesül sanyarogni egy albérletbe, mert az mennyivel trendibb... Hát nem. Az, ha 34 évesen még anyuci kisfia lennél, aki magától egy pohár teát nem tud megcsinálni, na, az valóban gáz lenne. Az, hogy egy lakásban élsz a szüleiddel, az tök normális dolog, és halkan jegyezném meg, hogy szüleink idejében még ez volt a megszokott. Ha másért nem, azért, mert így nem egy töküres lakásban kell élned, hanem legalább van némi társaság, az albérlet árát meg egy értelmes ember szívesebben adja a szüleinek, mint egy vadidegennek. Hidd el, értelmes nő ezen nem fog fennakadni.

Az, hogy az ember kopaszodik, természetes. Ismerek olyat, aki már 18 évesen kopaszodott, most pedig már nagypapa. Egy érett, 30 feletti nőnek nem az lesz a szempont, hogy olyan-e a hajad, mint egy kistininek. Egy kopaszodó ember is lehet stílusos és vonzó. Csak meg kell találnod a megfelelő frizurát, amiben ez még előnyös is lehet.

Az pedig, hogy foglalkozni kéne magaddal, nem csúnya dolog, hanem tény. A kondi-mániát hagyjuk, baromság, hogy csak a konditeremben tudna az ember bármit kezdeni magával, de az tény, hogy oda kéne figyelned a testedre! Ha másért nem, az egészséged miatt.

Az, hogy milyen ruhákat hordasz, úgy gondolom, az egyéni stílus része. A közvetlen környezetemben látom, hogy nem ettől lesz valaki sikeres, vagy sem. Munkatársam háromgyerekes családapa, és kb. úgy öltözik, mint Super Mario. Hülyeség lenne erre fogni a siekrtelenséget, és még nagyobb hülyeség magadra erőltetni egy tőled idegen stílust. Persze, nem fogsz mindenkinek bejönni. De ha más stílusod lenne, az se jönne be mindenkinek. A borosta pedig egyre nagyobb divat. Persze, ha ez igényességgel párosul. De nem itt kéne keresni a problémát.

Az, hogy érdeklődsz a technika iránt, szeretsz játszani, és vonz a keleti kultúra, egy tök jó dolog. Sok olyan nő van, akit ezzel el lehet bűvölni. Nyilván itt is igaz az örök szabály, hogy nem mindenkit. De olyan nincs, hogy valakinek az érdeklődési köre mindenkit lenyűgözzön. Viszont nekem a tapasztalatom az, hogy a technika terén képzett és ügyes emberekre nagyon fel tudnak nézni. Amihez persze az is kell, hogy egyébként a személyiséged és a hozzáállásod ne legyen taszító.

Na, és itt jön a probléma!

A hozzáállásod rémesen taszító. Ez tipikusan egy önző, hímsoviniszta, kisarkított, befásult gondolkodásmód. Ha te önkéntes házi cselédet keresel barátnő címén, akkor a büdös életbe' nem fogsz találni senkit, ez garantált. Még ha pénzzel sikerülne is valaki aranyásót lenyűgöznöd, talán... de jó, ha tudod, hogy ő akkor nem szerelemből lesz az önkéntes bejárónőd, és nem 10-20 ezret fog igényelni tőled. Ha értelmes barátnőt, vagyos egy igazi társat akarsz, akkor azt keress, és ne szakácsnőt!

Ráadásul eléggé abszurd, hogy te miket elvársz, de te magad meg a legelemibb dolgokra sem vagy képes. Tudod, a szerelem két ember kölcsönös érzése. Nem arról szól, hogy neked bármi a puszta létezésedért járna. Nem arról szól, hogy te vagy a világ közepe, és mindenki neked kell, hogy hajbókoljon. Hanem arról szól, hogy két ember kölcsönösen vonzódik egymáshoz, szeretik, becsülik, tisztelik, és elfogadják egymást. Veled az a baj, hogy te ezekből csak a számodra kényelmes részeket emeled ki, és minden mást mellőzöl. Na, így tényleg csak egy aranyásó kötne ki melletted, de ahhoz meg a havi 300 nem lesz elég.

Amúgy ahhoz képest, hogy te egyetemet végeztél, sok területen meglepően sutácska vagy. A szakmunkást végzettek többsége érettebben gondolkodik, mint te.

Majd ha amiket írtam, azokat fel tudod fogni, akkor talán lesz esélyed barátnőt szerezni. Ameddig csak azt a baromságot hajtod, hogy neked csakis egy topmodell álomnő kell, aki mellette még az önkéntes bejárőnőd is, de te magad egy gyufaszálat nem vagy hajlandó odébb tenni, addig nem lesz senkid. Szerinted véletlen, hogy 34 évesen még egyszer sem volt barátnőd?

2021. jan. 22. 23:55
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Szóval neked lényegében egy Anyuci 2.0 kell szextrákkal? Hát sok sikert, főleg ennyi elvárással... (a többit már előttem leírták)
2021. jan. 23. 00:28
 15/31 Pretorius25 válasza:
100%
Elolvasva az igényeket + külső-belső tulajdonságok felsorolását, szerintem esélytelen!
2021. jan. 23. 00:34
 16/31 hollófernyiges válasza:
58%
Senkinek nem jön le, hogy csak egy gyenge trollkodási próbálkozást látunk?
2021. jan. 23. 07:30
 17/31 anonim ***** válasza:
30%
Én már 18 évesen húztam el otthonról.
2021. jan. 23. 08:15
 18/31 anonim ***** válasza:
78%

Ugyan már, ez egyértelműen troll kérdés.

Leírja hogy csúnya és igénytelen és változtatni sem akar.

Mamahoteles.

Kocka.

Szűz.

Aztán bedobja az igényeit, főleg, hogy diplomás legyen a csaj, így lehet veszekedni.

2021. jan. 23. 08:39
 19/31 anonim ***** válasza:
79%
Lehet h a kerdezo enyhen autista, de benne van az is h csak trollkodik egy elettelen😀
2021. jan. 23. 08:47
 20/31 anonim ***** válasza:
88%

Ha ez egy troll, akkor nagyon magas szintű.

A baj az, hogy simán el tudom hinni, hogy ez valós. :(

2021. jan. 23. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!