Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki külsőre nem fogott meg annyira de mikor beszegettem vele megkedveltem, ez mindig így van?
Ha igazán megkedveled, akkor szépnek fogod látni.
Aki belülről ragyog, annak nem kell csillám-smink.
Szerintem sok esetben egyáltalán nem a külső számít.(És itt most nem a"jaaj mindenkinek a belső értékeit kell nézni" rinyálásra gondolok, mert ez így önmagánan szerintem nem helyes.) Mert az tényleg igaz,hogy amikor valakit meglátsz, akkor a külsejét nézed meg először, de a döntő dolog szerintem a személyiség.
Volt már rá példa, hogy találkoztam egy sráccal aki külsőleg tök jól nézett ki, de pl. a személyiségében volt valami, ami zavart, és így tudtam, hogy sosem jönnék össze vele. (Nem azért mert nem kedveltem, csak egyszerűen nem) De ennek az ellentéte is volt már. Hogy egy srácnak annak ellenére, hogy nem volt annyira helyes, olyan személyisége volt, ami meg rögtön megfogott.
Szóval szerintem egyáltalán nem fura, hogy bírod a csajt. Ha tényleg kedveled, akkor simán belevághatsz szerintem, és lehet, hogz valami tök jó fog kisülni belőle. Ha meg végül nem passzoltok, akkor egy idő után úgy is kiderül, és nem kell lemondanod a nagy álmodról :DD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!