Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tesz egy alakuló kapcsolatnak, ha 1-2 napig nem beszélünk ? ( lent kifejtem )
Neten kezdtem chatelni egy személlyel pár hónapja és mivel nem mindig túl bőbeszédű ( van amikor nagyon beszédes,de ettől függetlenül szerintem introvertált személyiség ) ezért általában én adom a témát. Ennek az a hátulütője,hogy ha minden nap beszélünk akkor igencsak monotonná válhatnak a témák. Én meg nem akarok tolakodónak tűnni, ezért kérdezem, hogy szerintetek ti hogyan reagálnátok, ha szó nélkül nem ír a másik fél. Érdemes ilyenkor szüneteltetni a beszélgetést 1-2 napig?
Köszi a válaszokat
Szerintem egyáltalán nem baj. Én is a mostani párommal interneten ismerkedtem meg, mi 3 hónapig beszélgettünk az első találkozás előtt, és általánosságban folyamatosan beszélgettünk, de akadt egyszer-kétszer olyan, hogy nem beszéltünk egy/másfél napig.
Nem mindig van mit mondani a másiknak szerintem. És ezzel nincs is baj, nem kell 0-24-ben azon gondolkodnotok, hogy miről beszélgessetek/mivel nyűgözd le a másik félt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!