Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hey! Van egy kisebb nagyobb problémám. Elég szép lány vagyok meg minden. De valamiért nem buknak rám a pasik. Akivel beszéltem is egy idő után már nem írt. Mitől lehet ez? Más is van így? 17/L
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 23:02
11/18 anonim válasza:
Látod-látod, ha velem beszélgetnél, nem lennének ilyen problémáid :D
12/18 anonim válasza:
A leírásod alapján nem csoda, hogy a kutyának sem kellesz. Kicsit nagy pofád van a semmire.
13/18 anonim válasza:
Közhely de engedd el, legyél kicsit távoli, ne rohanj utánuk; aztán nézd meg. Lehet csak a “hódítás öröme” hiányzik, senkinek se az kell tudod amit tálcán elé raknak
14/18 anonim válasza:
"Elég szép lány vagyok...."
Nem beképzeltség ez egy kicsit? Rám is mondják hogy szép vagyok, tetszem is sok mindenkinek, de soha nem mondom azt hogy szép vagyok.....
És nem neked kell a fiúk után rohangálni, majd jönnek ők ha akarnak...... Tudod, busz és pasi után sosem futunk, úgyis jön a következő...... Fogadd meg és a beképzeltséged ellenére lehetséges hogy lesz valaki.....
15/18 anonim válasza:
Az miért beképzeltség,hogy egészséges önképe van,tetszik amit a tükörben lát?
Már csak az önbizalom hiány a menő?A magabiztosság nem?
Idióták.
Ne hallgass rájuk kérdező,az sose baj ha szereted önmagad
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi szépen 🙂
2020. dec. 29. 16:53
17/18 anonim válasza:
#14: Nem gondolom, hogy ez beképzeltség lenne. Az a beképzelt, aki saját magát túlértékeli. Feltéve ha a kérdezö tényleg "elég szép", akkor ez egy egyszerü ténymegállapítás.
18/18 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha gondolod, és beszélhetünk erről. ;)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!