Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ronda vagyok? Lányok valaki mondana véleményt?
Küldök képet facebookon esetleg instán. Azt mondják sokan, hogy ronda vagyok és nem tudom mit változtassak.
Előre köszönöm szépen!
23f
ha rondanak erzed magad akkor felesleges kepet kuldened. Ugyanis a szem, a lelek tukre. Ha ezt eldontotted akkor fust.
Reg rossz, ha masoknak kell megmondani, hogy erezzem magam a tukor elott, mondvan ha a vilag elfogad, akkor en is elfogadom magam. Jezusom
Bocs, de idegeneknek nem fogom kiadni a Facebookom.
Itt is tudsz küldeni, csak töltsd fel mondjuk a kepfeltoltes.hu-ra és küldj linket privátban.
Sajnos nekem nem nyílik meg a link 😬
De ha tényleg nem a külsőddel van baj, akkor a viselkedésben kell keresni a problémát.
Köszi a linket, sikerült megnyitni.
Szerintem átlagos vagy, nem bántásból, de tipik mai tucatkülsejű. Viszont pont ezért nem hinném, hogy ezen a téren lenne veled gond, az ilyen pasik csomó korban hozzád illő lánynak tetszenek. Inkább tényleg a személyiségben, viselkedésben keresném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!