Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kivel bulizni mennem?
Mint tudjuk, az új szabályozás miatt már a szórakozóhelyek sem lehetnek nyitva éjjel, és legfeljebb házibulikba lehet elmenni. Nagyon szeretnék elmenni bulizni, de az ismerőseim egyik fele nem hajlandó inni meg ilyenek, illetve vannak akik teljesen megbízhatatlanok, és az utolsó percben mondják le a találkozót. Pedig szívesen ismerkednék másokkal is, viszont nem látok erre lehetőséget.
Szóval lényegében teljesen egyedül vagyok, de nem bírom a bezártságot. Mit tudnék csinálni?Remélem kapok valamire való válaszokat.
17F (egyébként budapesti vagyok.)
Nem volt régebben, mikor még jártál bulizni egy alap társaságod?
Amúgy ivás nélkül is tök jók lehetnek egy nagyon jó barati körrel az unalmas esték.
Mondjuk most ha házibuliba akarnál menni inni, akkor annak ha estéig elhúzódik ott alvósnak is kell lenni, aztán hányás szagban nem tudom mennyire szívesen aludnál. :D
17/l
Aludtam én asztal alatt is, igazából valamit valamiért.
A sulim szokott rendezni mindenféle aftert, de soha sem a barátaimmal mentem hanem csatlakoztam más osztálytársakhoz meg hasonlók. Illetve általánosból megmaradt pár barátom akikkel néha átmentünk egymáshoz de mostanában hiába keresem őket, asszem róluk ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!