Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelöl vissza?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy lány akivel már egy ideje szemeztünk a suliban de sosem beszéltünk mivel nem mertem hozzá odamenni. (Tudom, egy beszari kis pöcs vagyok). 1 hete bejelöltem Facebookon, de nem igazolt vissza.

Majd bekövettem pár nappal ezelőtt Instán, mondván "hátha nem nézi a Facebookját", de nem fogadta el a követési kérésemet. Azóta kiderült, hogy barátja van.

Szerintetek azért nem jelzett vissza,mert barátja van és nem akar ebből problémát, vagy csak szimplán azért mert nem érdeklem? De akkor miért szemezgetett velem, ha barátja van?

2020. nov. 13. 10:26
 1/1 anonim válasza:
63%

Nem lehet, hogy egy kicsit félre értetted a szemezgetést? Velem is volt már ilyen és tényleg bosszantó tud lenni.

Hacsak a barátja nem egy elképesztően féltékeny alak aki naponta csekkolgatja, hogy milyen fiúk lettek a csaja új követői, akkor valószínűleg azért nem követett/jelölt vissza, mert nem ismer. Vagy nem vagy neki szimpatikus.

Semmi gond van ilyen, majd legközelebb másnál be fog jönni :)

2020. nov. 13. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!