Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Használtok snapchatet?
Nem, fölösleges. Az Instagram is. És ezt úgy mondom, hogy mindkettőm volt, sok ismerőssel, követővel, de ettől függetlenül csak lopta az időmet.
Ismerkedni élőben és facen is lehet (vagy erre kijelölt oldalon/appon)
En mar tobb eve hasznalok snapet. Persze van hogy random emberek beaddolnak. Volt hogy visszaaddoltam oket es megkerdeztem hogy "ki vagy?" Xd
Egyik bizonyos esetnel epp nagyban keszitettem a "ismerlek?" Feliratu snapet amikor lattam hogy ő mar kuldott valamit. Dickpick volt az... hat rendesen kiakadtam xd. Sajnos annyi eszem nem volt hogy jelentsem mert instant kitoroltem a csavot meg megirtam neki hogy milyen undorito
Csomo gatlastalan ember van neten, tokmindegy hogy az snap, insa vagy barmi. Nem kell leszolni a snapet szerintem, ugyanolyan szinten van mint a gyakori. Csak masra hasznaljuk
Alapvetoen enis csak a barataimmal snapelek, de most pl pont akadt hogy random beaddolt egy srac es elkezdtem vele dumalni meg streakelni. Aztan ha annyibamarad akkor annyiba marad. Ez vegulis, ugyis csak a virtualis vilag xd
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!