Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó/csendesebb fiúk! Nektek mi hozta meg az “áttörést”?
18 éves vagyok, kettő komolytalan kapcsolatom volt eddig. Egy lány a vársomból, és egy aki messzebb lakott (már-már távkapcsolat), de egyik sem tartott pár hétnél tovább.
Barátkozásban, ismerkedésen (nem szerelem/társkeresés szempontjából) jó vagyok, bulikban stb, srácokkal, nem potenciális barátnő lányokkal nagyon jól el tudok beszélgetni, olykor társaság közepe is lenni.
Viszont lányokkal, párkapcsolati szempontból borzalmas vagyok. Az még hagyján, hogy nem merek ráírni lányokra, hanem nem is találok olyat, aki tetszene. Mindig találok valami hülye kifogást, hogy ez túl egyszerű lány (én gimis vagyok, ő szakképzős), nem tetszik, ennek meg annak az exe, ennek meg annak az ismerőse/barátnője/osztálytársa stb.
Tudom hülyeség ezzel menőzni és nem sokat jelent, de több mint 1000 követőm van instán, képenként 350-400likekal. Tehát online is tudnék ismerkedni, de valahogy nem merek ráirogatni máskora. A fent említett két mini kapcsolatom is inkább adódott, mint én akartam, első pillanattól fogva természetesen jött, csak a töketlen ségem miatt nem lett belőlük semmi. (Nem mertem lépni)
Aki járt már hasonló helyzetben tudna segíteni? Meg akkor is, ha találnék végre valakit, aki tetszik, szinte nulla bátorságom nyitni felé, közelíteni felé. Pedig máskor nem vagyok olyan nagyon visszahúzódó. Én vagyok a tipikus “akinek sosincs nője” a haverjaim között. Bulikban sem szoktam lányokkal smárolni/táncolni. Életemben 1-2x ha volt ilyen.
(Nem vagyok meleg, lányokat szeretem, már átvillant egyszer a fejemen, de egyszerűen nem érzek szexuális vonzalmat fiúk irányába, mielőtt valaki még ezzel jönne)
18/f
Nagyon hasonló cipőben jártam én is :D
Ezt a "minden lányt kifogásolok valamiért" dolgot muszáj kinőnöd.
A bátorság részt pedig magadnak kell meglépned, hiába írok bármit, ez rajtad áll.
Nekem nem volt senkim, de az áttörés megvolt. Fejben dől el. Ha érzed, hogy te vagy valaki, jóképű vagy, humoros, kedves, egy főnyeremény, akkor nem lesz baj. Lehet észreveszi a csaj és bejössz neki, lehet, hogy nem, de akkor meg nem ingatja meg lelki világodat ilyenek. Szóval fejben gondold végig és nagyobb esélyed lehet
20/F
Nekem eddig semmi, kapcsolatom nem volt komolytalan sem. Egyszerűen nem kellek senkinek.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!