Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljak ha a tinder azt írja hogy, A tinder profilodat Használati feltételekkel ellentétes tevékenység miatt letiltottuk mit csináljak?
Figyelt kérdés
Valahogy vissza tudom szerezni? Elősször úgy tiltottak le hogy leírtam egyik lánynak hogy 17 vagyok, erre kérte hogy küldjem el a személyimet tegnap, ma viszont megpróbáltam regisztrálni másik telefonszámmal és ezt írja ki..pedig nem vagyok se kamu profil se semmi2020. okt. 3. 10:34
1/2 anonim válasza:
Mert értelmi fogyatékos vagy lényegében, ez már látszott a legutóbbi kérdéseden is... Inkább hanyagold a Tindert
2/2 A kérdező kommentje:
De nem csináltam semmi olyat amiért kitilthattak volna..amúgy ez mennyi idő? Vagy hogyan tudnék újra regisztrálni?
2020. okt. 4. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!