Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen fiúzós/pasizós szövegetek van ?
Ez azért vicces így...
Nem tudom, hogy hány lány volt a válaszolók között, de hogy ennyite sótlanok legyenek.
Félreértés ne essék, lány vagyok én is, csak azért vicces a dolog, hogy míg a fiúnak össze kell szednie magát amikor odamegy egy lányhoz, és valami olyat mondani, ami nem tűnik butának, meg annyira egyszerünek, hogy szia szép vagy, mert erre sem sok a válasz lehetőség, viszont ha egy lány megy oda egy fiúhoz, akkor a pasi már örül neki ha megszólítja a lány :D
De ezt leginkább a 2-3-4 válaszolóknak írnám.
1es, csak ennyi szia ?
Igaz, hogy helyzetfüggő a dolog, de semmi más, valami semleges amit el lehet sütni ? :)
Mivel nekem is tetszik egy fiú, és gondoltam megkérdezem, hogy ti hogyan kezdenétek, és belegondoltam hogy a fiúknak milyen "nehéz" lehet, ha nekünk majd' elég egy szia is :D
Nem vagyok lány és nem vagyok húsz éves sem.Emlékeimben,ha egy lány szeretett volna megismerkedni például a villamoson,többször a fiúra néz elkapva a fiú tekintetét.Lehet fokozni egy mosollyal.
Vagy leejtesz valamit akkor amikor a fiú is látja és egy,két pillanatot várni,hátha akar segíteni.Bátrabb lányok akár kérdéssel oda is mehetnek.Hol van ez az utca,és a klasszikus,hány óra van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!