Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, melyiket preferáljátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyiket preferáljátok jobban?

Figyelt kérdés
Ha élőben kezdeményez valaki vagy ha ráír a neten?

2020. szept. 29. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Élőben! Neten mindenkit elküldtem/elküldök a francba, hogy legyen pasi és legyen farka odaállni elém. Élőben még a legocsmányabbul kinéző pasit is tiszteltem annyira, hogy volt mersze leszólítani. Megköszöntem az érdeklődést és finoman elutasítottam, hogy köszönöm, de nem szeretnék ismerkedni.
2020. szept. 29. 14:05
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Én is az élőt preferálom, de ha kultúráltan ír rám, akkor azzal sincs bajom.
2020. szept. 29. 15:01
 3/10 Salilala ***** válasza:
91%

Én is az élőre szavazok. Ha egy számomra csak látásból ismert/ vagy teljesen idegen ír rám, és nem illedelmes, akkor az számomra egyenlő egy anotalkos idegennel aki csak k*rvákat keres, már bocsánat de...

Persze, adok esélyt nekik is, de az első ilyen szóért letiltom őket.

Élőben én is tisztelem az olyan fiúkat, akiknek van bátorságuk odamenni. Ez már a jellemükben is hatalmas plusz, ha meg tudják tenni. Pláne, hogy eddig egy olyannal sem találkoztam, sajnos, csak gyávákkal :(

2020. szept. 29. 15:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Hmm, akkor ideje megkeresnem a tökeimet :)

Kösszi a válaszokat :)

2020. szept. 29. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Az élő sokkal nagyobb bátorságra vall, ezért sokkal imponálóbb. Persze, ha egy olyan srác ír neten, aki bejön, akkor nyilván nem zavarom el, de jobban bejönne, ha személyesen jönne oda.
2020. szept. 29. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Élőben, az internet személytelen
2020. szept. 29. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mindegy, de a netesnél biztos azt érezném, hogy

A) részeg

B) fogadásból csinálta, esetleg a haverjai is mellette ülnek és várják, hogy jajj, na mit reagál, aztán jól kiröhögnek

C) simán csak szívat

A fogadásos élőben is elképzelhetető, de attól még írásnál jobban félnék tőle

2020. szept. 30. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy véleménykifejtős kérdés. Itt miért kell bárkit is lepontozni? (Azokon kívül, akik nem kötöszködnek stb.)
2020. okt. 1. 16:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
*akik kötöszködnek
2020. okt. 1. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerem az illetőt személyesen, akkor nyugodtan írhat neten is. De ha nem ismerem elég taszító.
2020. okt. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!