Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel lehet felkelteni a fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet felkelteni a fiúk figyelmét?

Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézz sokszor a szemébe nekem bejott
2020. aug. 24. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szemezz, meg mosolyog.

Mosolygás a tuti tipp

2020. aug. 24. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szemezés, mosoly. esetleg ha sétálsz, hirtelen fordulj meg és mosolyogj rá, akkor biztosan venni fogja a lapot.
2020. aug. 24. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Mint ahogy mindenki írta szemezz és mosolyogj, de elöljáróban mondom vannak olyan lassú srácok is mint én aki 10 év alatt se fogja fel hogy egy lánynak bejön/bejött még ha próbált is az én érdekeltségi köreimről beszélni (igazán csak anime amit tudott de nem vettem észre). Ebben az esetben teperd le és talán leesik neki hogy bejössz neki, talán.
2020. aug. 25. 02:00
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Mély dekoltázs
2020. aug. 26. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem van olyan fiú aki inkább zavarba jön egy mosoly és szembenézéstől, csak feszültebb lesz. Szerintem ha a vizuális kapcsolat felvétel után mindenképp verbális következne azért az se lenne lebecsülendő... Azaz szóval is lehetne..
2020. aug. 27. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szexisen oltozkodsz
2020. aug. 28. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!