Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Nektek milyen alkatú srácok jönnek be?(kigyúrt, atletikus,átlagos,apatest,mackó,stbstb)
Figyelt kérdés
Én személy szerint egy elég atletikus srác vagyok(183 cm magas, 78-80 kg)Szerintetek ezek jó arányok?Lehet esélyem a lányoknál?.Ha érdekelnek további információk, írj.2020. aug. 18. 09:44
11/17 anonim válasza:
Aki már tiniként apatestű az felnőtt korára valószínűleg kórosan elhízott lesz
Just sayin'
12/17 anonim válasza:
Szia! Nekem a széles vállű, nem pálcika lábú de pici ppcit srácok az eseteim. Egy mértékig az izmossal is ki vagyok békülve de azert nm hatrany ha van egy pici poci xD
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Legyen egészséges a teste, szép a böre és szörtelen. Legyen nagyon tiszta és ápolt, ne legyen állott törülközö szaga a golyoi alatt se.
Az egészséges test tetszik. Izmos, picit izmos, az jo, a vékonyabb is jo, és volt már hogy dundi srác tetszett! A leggyönyörübb férfi testalkat a boxoloké szerintem! De ha átlagos, akkor is megörjithet valamivel...
16/17 anonim válasza:
Szőrtelen? Férfit vagy meztelen csigát keresel? :D
17/17 anonim válasza:
Tudom hogy nem tehettek a szörröl. És elnézést nem akartam senkit megbántani. Sok nönek bejön a ször.
Nekem volt már szörös férfim de azt vettem észre hogy kiszeretek belölük. De nem bántásbol irtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!