Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok!Nektek milyen alkatú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Nektek milyen alkatú srácok jönnek be?(kigyúrt, atletikus,átlagos,apatest,mackó,stbstb)

Figyelt kérdés
Én személy szerint egy elég atletikus srác vagyok(183 cm magas, 78-80 kg)Szerintetek ezek jó arányok?Lehet esélyem a lányoknál?.Ha érdekelnek további információk, írj.

2020. aug. 18. 09:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%

Aki már tiniként apatestű az felnőtt korára valószínűleg kórosan elhízott lesz

Just sayin'

2020. aug. 26. 17:45
 12/17 anonim válasza:
91%
Szia! Nekem a széles vállű, nem pálcika lábú de pici ppcit srácok az eseteim. Egy mértékig az izmossal is ki vagyok békülve de azert nm hatrany ha van egy pici poci xD
2020. aug. 26. 22:08
 13/17 anonim válasza:
91%
Pici pocis*
2020. aug. 26. 22:09
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Ha rákeresel arra, hogy "dad bod" (gyengébbek kedvéért aputest) akkor véletlenül sem dagikat hoz ki a google. De ha már rákerestem, mutatok példákat:

[link]

[link]

[link]

Szerintem egyébként ezek átlagos testalkatok, egy nagyon kicsi pocak van csak.

2021. febr. 1. 12:51
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Legyen egészséges a teste, szép a böre és szörtelen. Legyen nagyon tiszta és ápolt, ne legyen állott törülközö szaga a golyoi alatt se.

Az egészséges test tetszik. Izmos, picit izmos, az jo, a vékonyabb is jo, és volt már hogy dundi srác tetszett! A leggyönyörübb férfi testalkat a boxoloké szerintem! De ha átlagos, akkor is megörjithet valamivel...

2021. márc. 15. 23:46
 16/17 anonim ***** válasza:
18%
Szőrtelen? Férfit vagy meztelen csigát keresel? :D
2021. márc. 16. 11:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy nem tehettek a szörröl. És elnézést nem akartam senkit megbántani. Sok nönek bejön a ször.

Nekem volt már szörös férfim de azt vettem észre hogy kiszeretek belölük. De nem bántásbol irtam

2021. márc. 16. 12:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!