Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire jönnek be nektek a kicsit szubmisszívebb (alárendeltebb) pasik, akik a kívánságaitokat lesik, és el akarnak kényeztetni titeket?
Figyelt kérdés
2020. aug. 8. 22:32
1/5 anonim válasza:
Nem igazán. Legyen egy srácnak élete rajtam kívűl is ,legyenek tervei. Nem kell engem elkényeztetni,sok lenne ha mindig engem lesne rámmászna vagy állandóan bókolgatna. Elég csak egy kicsi is ezekből amiket nyílván viszonzok. De sose legyen túl sok vagy túl kevés. Középút my ideal 17l
3/5 anonim válasza:
mivel aki velem jön össze az jeffrey dahmer páőrja is kesz, nos így azt kell mondjam nekünk tetszik :-)
Teljes dominancia, oh igen.
4/5 anonim válasza:
Van olyan lány akinek tetszik, van akinek nem. Személy szerint én egyáltalán nem vagyok domináns típus, szóval valószínűleg kicsit elveszett lenne a kapcsolatom egy szintén szubmisszív típusú fiúval, de nagyon sok lány van aki nem így gondolkodik. Hajrá, fogsz találni, ne aggódj :D
5/5 anonim válasza:
semennyire sajnos, nekem pont az jon be ha dominans:( de tenyleg ne aggodj, van olyan lany nagyon sok akinek ez jon be!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!