Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok képtelen egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok képtelen egy boldog párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Amikor nincs barátnőm, akkor mindig azon dolgozok, hogy legyen és néha össze is jön, hogy egy-egy lánnyal elmegyek randizni, de képtelen vagyok mélyebb érzelmeket kialakítani. Olyan mintha megilyednék a tudattól, hogy van valakim. Volt több barátnőm is, de nem voltam sose szerelmes és nem is éreztem kifejezetten jól magam egyikkel sem. Bármilyen tipp, hogy hogyan győzzem le ezt az érzést? Szeretnék végre boldog lenni, de úgy érzem, hogy ehhez mindenféle képpen kell egy társ is.

2020. aug. 7. 14:14
 1/5 striga ***** válasza:
88%

Mert nem a megfelelő lánnyal találkoztál eddig. Nem kell rá görcsölni erre az egészre, mert az jót nem tesz. Majd bele botlasz abba a lányba, akiről még csak álmodni sem mertél és hidd el, akkor majd megtudod, hogy mi a szerelem és a boldog párkapcsolat.

Ne félj megfelelő időt szentelni az ismerkedésre, mert akkor megspórolod magadnak a fölösleges kapcsolatokat és nem lesznek ilyen érzéseid. Türelem :)

2020. aug. 7. 14:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! :)
2020. aug. 7. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenki tudja, hogy Veled van a probléma. Tulajdonképpen én nem is nevezném annak, csak sokan annak gondolják. Általában a különleges embereknek nincs hosszabb távon kapcsolatuk, nem elégszenek meg a felszínes “érzelmekkel” és tudat alatt is ellenállnak, így nem tudnak szeretni akárkit. Sajnos a legtöbb ember márpedig ilyen, és a szeretetnek az első fokát képesek úgymond súrolni. Ha sokat próbálkozol, nagyobb eséllyel találod meg az igazit. (Már ha van.)
2020. aug. 7. 19:07
 4/5 anonim válasza:
48%
Tesó, mi szöges ellentétek vagyunk. Egyszer te is megtalálod a szerelmet, ha nem az igazit de megtalálod. Kitartást, addig is tartsd meg ezt a randizós szokásod mert előbb-utóbb téged is tökön lő Cupido...(kis szemét amúgy hogy rohadna meg xd)
2020. aug. 9. 02:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi srácok! Továbbra is próbálkozni fogok!
2020. aug. 10. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!