Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érezhet valamit irántam?
Van egy lány, akin már jó sok ideje nem bírok tovább lépni. Udvaroltam neki, ő pedig azt mondta idegesítő vagyok, utál visszataszítónak tart. Az egyik nyáron beszélgetni kezdtem vele, amikor pedig kezdődött az iskola ismét "bunkózott" velem. Mindennek az elején írtam egy verset neki, ő pedig azt mondta otthon tartja egy dobozban (nem tudom jelenthet ez bármit is).
Ha köszönök neki, vagy egyedül volt és úgy találkoztunk mindig mosolygott egyet, gyakran pirult el, de azt nyilatkozza mai napig, hogy utál. Nagyon befolyásos "menő" barátai vannak, akik engem ki nem állhatnak stílusom miatt. Amennyire ismerem értelmes lány, nem egy tini p*csa. Előfordulhat, hogy szeret? Értelmes válaszokat kérek, nem a tini szerelem fikázását köszönöm!
Fú, hát nem tudom mennyire fog jól esni, de szerintem felejtsd el. Más a személyiségeket, a baráti köre sem szeret téged, ez így nagyon negatív. Keress valakit, aki neked való. A dobozos cucc az lehet alagsorban a kacatok közt is, vagy ilyen hulladékgyűjtéses doboz is.
Sajnálom, hogy ezt így olvasnod kell, de szerintem ez a helyzet
Akkor ez esetben mégsem utál, de azért szerintem a szerelem legkisebb jele sincs. Tényleg ne haragudj még egyszer.
Valaki majd észreveszi benned az értékeket, csak ki kell várnod 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!