Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudok NORMÁLIS pasit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok NORMÁLIS pasit találni így?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, viszonylag duci, de tökéletesen jól érzem magam így, lassacskán fogyok. Édes és aranyos vagyok, Pesthez közel lakunk.

Több ismerkedésem volt, és mindegyik srácmak elnyertem a tetszését, szóval azt se lehet mondani, hogy reménytelen lennék. De mikor megtudják, hogy szűz vagyok, és nem is az első randin fogok ágyba ugrani, akkor mindenkinek elvész a kedvesség...

Hogyan lehet normális pasit így találni?

2020. júl. 23. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
és eléggé hipokrata dolog is :)
2020. júl. 23. 17:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Jah és egyből le is vette a nevét, hogy ne látszódjon kedves "Kedves vagyok" nevű felhasználó :DDDDD
2020. júl. 23. 17:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, az utolsónak mi a baja. De biztos... Nem mindenki van 0-24-be a GyK-n...
2020. júl. 23. 19:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez az egyik nagyon biztos jele, hogy azok csak megdugni akartak.
2020. júl. 23. 20:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha minden pasi megijed ettől, akkor szerintem elég rosszul szűrsz. Ebben a korosztályban azért még vannak szűz csajok és még sok srác várna is.

Gondolom esélytelen, de küldesz egy képet az alakodról?

2020. júl. 24. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!