Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány, nagyon szimpatikusnak tűnik instán, meg az is bejön, hogy ilyen rendes képei vannak fent és nem ilyen pucsítósak.Másik városban lakik, de így elég nehéz lenne vele összefutni, ezért gondoltam,hogy írnék neki valamit a napjával kapcsolatban, amit kirak :D na de nem rak ki semmit -.-

2020. júl. 15. 19:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

utolsó:

Hát ez a lány nem imádta :/

2020. júl. 22. 23:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nyugodtan írj rá és kérdezd meg, hogy telik a nyári szünet, stb. Próbáld meg megismerni, kérdezz róla és az majd beindítja a beszélgetést. De ha ír egy 4 mondatos üzenetet, akkor ne csak annyit válaszolj, hogy “az jó” és hasonlók, mert az tényleg idegesítő tud lenni.
2020. júl. 23. 14:20
 13/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, szerintem nincs azzal semmi baj, ha azt írod “nagyon szimpatikusnak tűnsz és örülnék, ha beszélgethetnénk”. Illetve mutatkozz be szépen, hogy tudja ki vagy.
2020. júl. 23. 14:24
 14/21 A kérdező kommentje:

na most egy hónapra rá elfogadta a követési kérelmemet instán és követ ő is, de viszont az üzenetemet nem nézte meg és nem ír :D

ilyenkor most mi van? ez mit jelent? írjak rá megint?

2020. aug. 16. 00:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Esetleg egy képe alá írj, hogy írtál neki privátban.

Akkor vagy megnézi, hogy mit írtál, vagy oda írja, hogy nincs kedve "idegenekkel" beszélgetni (ekkor meg megteheted, hogy leírod oda, hogy mit és miért írtál neki, legalább ott már biztosan látni fogja) vagy csak egyszerűen mellőz téged, de akkor sajna nincs mit tenni egyelőre, max keresni egy közös ismerőst...hátha van :D

2020. aug. 16. 01:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Na, alakulnak a dolgok ?:)
2020. aug. 18. 00:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem alakul semmi :/
2020. szept. 3. 22:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Miért ?
2020. szept. 4. 14:45
 19/21 A kérdező kommentje:
írtam neki megint, ezt már látta, de még mindig nem írt rá semmit.Aztán szerettem volna egy verset írni neki, hátha értékeli, de akkor pont megláttam facebookon, hogy kapcsolata lett
2020. szept. 4. 16:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Hova írtál neki ?

Privibe ?

Ahol múltkor sem válaszolt ?

Vagy kép alá ?

Illetve nem hiszem, hogy a vers bejönne neki, manapság rohadtul tesznek rá ("tisztelet a kivételnek") meg ha nem tetszene neki, akkor egy jót röhög rajta, de szerintem még akkor is lesz. rná, ha te lennél a második Ady Endre...

Szóval szerintem ezt inkább hagyd, max ha már beszélnétek, akkor elküldhetnéd neki, h még régebben írtál neki/róla egy verset, de nem akartál így kezdeni pl.

De ha meg kapcsolata lett, akkor meg főleg jegelni kell a témát, max barátkozni ha ez lehetséges, de ha rád sem hederít akkor úgy nehézkes lesz :/

Amúgy tudsz még róla valami infót, bármit ?

Láttad-e már élőben, vagy ismeritek valahonnan egymást, legalább látásból, vagy szimplán csak megtetszett a csajszi, és semmi közös pont ?

(Bocsi, biztos írtad, de már elég késő van, leírom még ezt, azt megyek aludni :D)

Bármi infó segíthet.

Nincs ez még veszve, ha csak fel nem adod.

De akkor törni kell a kobakot, mindig van/lesz kiskapu minden dologban ;)

2020. szept. 7. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!