Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megakadt a beszélgetés messeng...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megakadt a beszélgetés messengeren egy lánnyal. Mivel folytassam?

Figyelt kérdés

Jóó jóó tuom, ebből már van vagyezer ilyen kérdés.. De mégis hátha van valami konkrétum amit mondhatnék.

"szia mizu?"-n már túl vagyunk :D kérdeztem a karanénos oktatásról ,hogy neki bejött-e, hiányzik-e a suli, arra egy rövidke mondatban válaszolt, visszakérdezet, hogy neked? Én mondtma, hogy nekem nagyon bejött, bár kicsit fura volt, hogy nem kell korán "se" kelni.

Látta.

Annyit tudok, hogy kerékpározik. versenyszerűen.

Én nem, nekem más hobbim van, de képtelen vagyok oylan kérdést feltenni neki, amire ne tudnak csak igennel vagy nemmel válaszolni. Vagy beszélni valamiről.

Mit csinálsz mostanság? ehhh.. Neeem. :/

2020. júl. 14. 11:07
 1/8 A kérdező kommentje:

Hát most ugye nem tudunk találkozni, mert hát szünet van, mindneki otthon van, vagy elutaztak. Tehát beszélni csak messengeren lehet..

Amúgy rettegek, hogy mi van, ha személyesen mittomén leül mellém ,vagy én leülök mellé a suliban és jön a kínos csend...

2020. júl. 14. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor lesz a következő versenyed, mióta kerékpározol, hogy bírod a meleget, mik a terveid még nyárra?
2020. júl. 14. 11:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát megkérdezhetem ezeket, de ennyi beszélgetés után? Azt sem tudom, hogy "eddig" mit csinált a nyáron.

Nem nézne hülyének ezekkel?

2020. júl. 14. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még megpróbálnék egy kérdést, ha arra is szűkszavúan válaszol, akkor hagynám. A kerékpárosokat csak akkor tedd fel, ha köztudott tény róla hogy kerékpározik, nemcsak "kinyomoztad".
2020. júl. 14. 11:15
 5/8 A kérdező kommentje:
köztudott.. Ott van a profilján.
2020. júl. 14. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen zenéket szeretsz?

Hova utaznál legszívesebben?

Ki az, akire azt kívánod, bárcsak ne ismerted volna meg?

2020. júl. 14. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha csak igen-nemmel válaszol, akkor sok értelme nincs az egésznek, mert az nem beszélgetés, csak visszaveri a mondandód.

Beszélgethetsz vele a bringázásról, bár lehet a legtöbben arról akarnak vele (megkérdezheted miért ez tetszett meg neki, mit akar benne elérni, mennyire komoly tervei vannak vele, stb.). Aztán hogy miket szeret még csinálni, de magadról se felejts el mesélni, legyen egy oda-vissza dinamika (ő mond egy állítást, majd te is). Te is ossz meg magadról dolgokat.

Lépj tovább ha nem reagál értelmesen és az eddigiek alapján úgy tűnik ez lenne a jó megoldás.

2020. júl. 14. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nagyon maximum még egyszer próbálnám meg a helyedbe, de nem erőltetném egyébként.

Ha nem beszélget, csak szűkszavúan válaszol az elég egyértelmű :/

2020. júl. 14. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!