Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor mit csináljak? 19/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csináljak? 19/F

Figyelt kérdés

Tavalyi év márciusa óta lényeges változáson mentem keresztül külsőleg és belsőleg is. Szakítottam a kisfiús, komolytalan, önbizalomhiányos énemmel.

Ezután úgy éreztem, hogy készen állok egy kapcsolatra.

Elöszőr egy nagyon csinos lányt ismertem meg egy 1 hetes táborban. Egész napokat beszélgettünk, segítettünk egymásnak. Azután ez a lány hívott engem, hogy menjek vele futni és közszolgálati munkát csinálni.

Volt egy bál, ahol felkértem táncolni is.

Minden jól ment, csak bevalotta, hogy ő nem akar kapcsolatot, mert sokat kell tanulnia (én is, ő is orvosira megy) - 1 hónap alatt barátzónába kerültem

Utánna facebookos csoportban ismertem meg egy lányt közös érdeklődés alapján. 100 km-re lakott és ő phihológiai irányba gondolkodott.

1 héten keresztül napi 6 órákat beszéltünk, találkoztunk 2x.

Bevalotta, hogy ő sem akar kapcsolatot, mert sokat kell tanulnia phihológiára + táv - 2 hét után ismét a barátzónában.

Harmadik lány a sulimból csak úgy simán odajött, hogy "Szia mi az a Cumshot?".

Csak néztem... Elmondtam neki (egyszer viccelődtem ezzel a szóval egyik haverral). Elkeztem vele beszélgetni és sikerült rengetegszer megnevettetnem, el is hívtam kajálni, de beteg volt.

Tudjátok mi lett a vége. 2 hét után barátzóna, mert nem akar kapcsolatot.

Negyedik alkalommal már egy grill partin beszéltem az egyetlen korombeli lánnyal. Nem tanult sokat, nem volt nagy a táv és akart kapcsolatot.

Az egyetlen probléma az az volt, hogy nem volt közös témánk - szarul éreztem vele magam amikor beszéltünk.

Mondta, hogy nem müködne - ő mondja, hogy igazából a pénzem miatt akart ismerkedni. (nem vagyok gazdag, csak félretettem az évek alatt)

Nagyon szuper.

Az utolsó lányt pedig közszolgálati munkán ismertem meg. Öszintén tudtam vele beszélni, elmondta mi a baja és titkokat mondott el nekem amit eddig senkinek.

Rengetegszer hazavitt - kedvességből meghívtam forrócsokira.

Ott tisztázta, hogy barátként tud csak rámtekinteni.

A lényeg pedig az, hogy az itt felsorolt lányok közül 1 kivételével - 1 évvel a történtek után KAPCSOLATBAN vannak.

Elment az önbizalmam. Nem azért, mert visszautasítottak, hanem azért, mert rengeteg energiát és időt fektettem bele, míg másoknak simán sikerült náluk.

Jól éreztem magam közben és tudom, hogy vár rám valaki, de most elveszettnek érzem magam.

Nem értem, hogy ebben mi volt a jó. Miért nem koptattak le rendesen? Én csak beszélgetni, meg viccelődni voltam jó?

Még ha egyszer történt volna meg ez, de 4-szer nekem már sok.

Nem sajnáltatni jöttem fel, csak megakarom érteni, hogy mit gondolnak ilyenkor a lányok.

Próbáljak meg neten ismerkedni? A külsőmmel van baj(4-en helyesnek tartottak)?

Tényleg nagyon rosszul érzem magam, szóval légyszíves csak rendes - beszólások nélküli választ írjatok. Köszi:)

2020. júl. 13. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj sincs veled, hanem egyszerűen csak rosszul választasz és lehet, nem a csinosság alapján kellene - ráadásul szerintem nagyon akarod és a görcsösség taszíthatja a lányokat.

Én a helyedben most egy darabig hanyagolnám az ismerkedést, a tanulásra koncentrálnék és csak tét nélkül és elvárások nélkül beszélgetnék mindenkivel.

Biztosra veszem, hogy majd az egyetemen össze fogsz jönni valakivel és az jó is lesz, mert magától fog jönni, amikor nem várod, szóval legyél türelmes és a figyelmedet pedig fordítsd más témára - ez nálam is működött anno, szóval ne görcsölj rá és engedd el most a csajozást!

2020. júl. 13. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen oké vagy szerintem nincs veled probléma.

A csajozás nem egy olyan dolog ami hiphop megvan.

Kölcsönösnek kell lennie.

Legyél egy vadász. :3

Vadászd le azokat a lányokat akik tetszenek neked. Próbáld meg a csajozás részét élvezni és fejleszd magad.

Én is tök jól nézek ki és finomnak tartanak de teljesen normális is vagyok!!! >:P

A sex pedig nem különösebben foglalkoztat tehát nem arra hajtok. Mégis ketten is elutasítottak most pedig szinglik :'(

De én élveztem, hogy együtt nevetgéltünk meg szórakoztunk tehát attól, hogy nem akartak kapcsolatot még jól éreztük magunkat egymással és már az is jó érzés. :3

Pedig szívesen leélném velük az életem c:

Sok lány lesz még ne add fel.

21/F

2020. júl. 13. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Az előzőek jókat írtak, én csak annyit tennék hozzá, hogy ha tényleg tetszik egy lány, de tényleg, akkor tegyél érte. Legyél rámenős :D Szerintem ez fontos, engem mindig zavar, ha egy srác nagyon bizonytalan.
2020. júl. 13. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A rámenősség, nyomulás nem valami pozitív dolog.

Én inkább úgy mondanám, hogy légy kitartó, és ne add fel, csak akkor ha tényleg veszett az ügy.

2020. júl. 13. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy srác... 2 éve ismertem meg egy koncerten egy közös haverunk által. Elkezdett rám írogatni. Nekem nem jött be. Nyomult kicsit, de csak ismerkedni akart. 2 év múlva mikor ráírtam, még akkor is akart és úgy állt hozzám, hogy szeretne megismerni. Én dobtam az exem mert én is szerettem volna vele lenni. Ő nem adta fel. És itt vagyunk egymásnak már fél éve
2020. júl. 13. 12:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 13. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt olyan jó volt olvasni, hogy mindig te léptél, te (is) kezdeményeztél! Még több ilyen fiút/férfit!!!

És igen annyi, hogy ne légy görcsös, azt megérezzük. Az olyan "sexy", mikor látjuk a férfin, hogy egyedül sem veszne el, és nem keres minden áron barátnőt, hogy valakivel ki tudja tölteni a napjait.

Nem gondolom, hogy itt így lenne, csak leírtam. ;)

2020. júl. 14. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:
33%
Lehet mégsem nézel ki olyan jól.
2020. júl. 14. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!