Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem van hanyingerem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van hanyingerem a noktol?

Figyelt kérdés

Regota szeretnek egy normalis baratnot igy 20 evesen,de egyszeruen akarkivel ismerkedek egyre jobban erzem azt,hogy hanyingerem van a noktol.

Valamelyik nap leszedtem a tindert,hogy kiprobaljam,de le is toroltem egyhamar.Lassan minden k.baszott profilon ugy pozol az osszes lany,hogy a segguk es melluk legyen a fo fo,es semmi mas b.zdmeg.Engem ez szemely szerint zavarna,ha pl a jovendobeli baratnom ilyen kepeket tenne ki a netre.Ugy vagyok vele,hogy amit csak nekem kellene latnom azt ne tegye mar ki netre konyorgom (ezalatt tangas kepekre gondolok stb).Instan is latok egy csomo csomo ilyen not mar 14-16 evesen.A legtobb lany akivel beszeltem altalaban a 80%-a kib.szott flegma volt,es nyilvanvaloan elkudott nehanyuk a f.szba mert meg nem nincs kocsim.

Valahogy olyan novel se szivesen letesitenek egy parkapcsolatot,ha kiderulne,hogy egy csomo meztelen kepet kuldott mar magarol egy par embernek.Valahogy nem tudom felfogni,hogy hogy lehet valaki ennyire ostoba b.zdmeg,hogy nem fogja fel,hogy ezekkel a kepekkel siman visszalehetne elni,es nem egy no volt mar ongyilkos egy ilyen dolog miatt mert hulye volt mint a f.szom.A tiktokrol alkotott velemenyemet ki se fejtem,mert betamadna egy par ember ugy erzem.

Kb. 5 honapig voltam egyutt az exemmel,aki egyszeruen gyonyoru volt a szememben,es nyilvan atvert viszonylag csunyan,es napokig sikerult sirni.Lehet,hogy ez is kozrejatszik a dologban?Egyszeruen nem is tudnek mar szerintem megbizni a lanyokban.

Azota egyebkent nem is ismerkedtem senkivel emiatt a dolog miatt,a tindert meg csak kiakartam probalni.

Es mar azon is filoztam,hogy egyszeruen kikene hasznalnom a noket es menni tovabb,hiszen nem sok ertelmet latom mar egy parkapcsolatnak.

Es k.rva nagy tisztelet a kivetelnek.

2020. júl. 5. 23:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
had vergődjenek, az ilyenek sírnak, hogy nincs normális pasi és olyan jól esik élőben kiröhögni őket
2020. júl. 14. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!