Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves pasi milyen autóval lehet menő nálatok lányok?
Lehet, hogy szokatlan a hozzáállásom, de számomra egy férfi értékén nem növel semmit az, hogy van-e autója vagy nincs, és ha van, akkor milyen.
A komolyság, megbízhatóság, a felelősségtudat, az érett gondolkodás és az intelligencia nem kell ahhoz hogy valaki letegye a jogsit, illetve autót vásároljon.
Sokkal szívessbben döcögök a máv összehányt vonatain meg a 4-es 6-oson életem szerelmével, minthogy egy toxic emberrel suhanjak az Audi A8-cal.
Igen, tudom, hogy a férfiaknál mekkora státuszszimbólum az autó, de szerintem felesleges ezzel egymást nyomasztani. Vannak olyanok, akik pl. eü. probléma miatt nem vezethetnek, mégis megtalálják a párjukat.
21N
Érdekes... Én motorozom (650es suzuki) és soha sem érdekelt túlságosan, kinek imponál, kinek nem. Általában nem negatív, csak az idősebbeknek akik félnek az ilyesmitől. Több nőnek tetszik, mint amennyinek nem.
Azonban egy autóval ellentétben a motor több önmagánál. Benne van, hogy a szabadság szeretete, a sebesség szeretete, a bátorság megléte és egy kis társadalmon kívüliség.
Egy Bmw autó csak annyit mond el a tulajáról, hogy nem érdekli az ár-érték arány , helyette a társadalmi megítéltség a fontos.
Batmobile. De csakis az 1989-es. :D
Ez milyen elfuserált kérdés már megint? Mondják, hogy milyen idióták a mai nők, erre egy fiatal srác szentül meg van róla győződve, hogy nemhogy kiegyensúlyozott szociális kapcsolatokat, hanem normális párkapcsolatot eredményezhet az, hogyha a fő értékmérője az autója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!