Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, el tudnátok látni némi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, el tudnátok látni némi tanáccsal?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik (egyik legjobb barátom) de elég reménytelennek tűnik a helyzet.. xD

Mikor még nem jött be, megszivattam, hogy tetszik...elég zavarba jött szegény, és finoman elutasított.

Persze akkor még röhögtem rajta de most nagyon ramatyul érezném magam ha újra megtörténne.

Mellesleg lány létemre nem szeretnék kezdeményezni.

Szóval azt szeretném hogy valahogy felfigyeljen rám. Számotokra mi az, ami megfog titeket egy csajban és felkeltené az érdeklődéseteket?

Kulturált válaszokat várok, előre is köszönöm! ^^

2020. jún. 16. 23:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Feminizmus van. Illik a lánynak kezdeményeznie.
2020. jún. 16. 23:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de mi nem egyértelmű azon, hogy csak a barátod akar lenni, semmi több? Érzelmet, vonzódást nem lehet kierőszakolni senkiből, ha fejedre állsz, se.
2020. jún. 16. 23:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha önmagát adja és nem kezd el játszadozni vagy taktikázgatni, hogy felkeltse az érdeklődésemet. ;)

Nos itt már kilőve az egész, szóval szerintem kezdj bele törődni, hogy egyoldalú ez a dolog és ő nem akar többet.

2020. jún. 17. 10:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Gondolkodtam, és nem is tetszik úgy igazán. Kövezzetek meg, de ez vmi hirtelen felindulás volt. :') Így jobban belegondolva... nem igazán szeretnék tönkretenni egy barátságot ilyen dolgokkal.
2020. jún. 17. 12:07
 5/11 A kérdező kommentje:
És ha valaki hasonló cipőben jár, ajánlom, hogy kétszer is gondolja át, hogy megéri e :D
2020. jún. 17. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal többet nem érsz ha hazudsz magadnak. Tetszik, ez van, nem tudsz vele mit csinálni. Azzal sem hogy neki valószínűleg te nem és a legjobb megoldás nagy eséllyel tényleg az, hogy ezt elengeded. Csak úgy nem fog menni, hogy pár óra múlva már azt mondogatod hogy "ja amúgy nem is tetszik", mivel nem igaz és ezt te is tudod.
2020. jún. 17. 18:04
 7/11 anonim válasza:
Biztos hogy tényleg nem akar semmit? Nem lehet hogy csak zavarában mondott nemet vagy valami? Csak mert el tudom képzelni csaját magam ilyen helyzetben :D
2020. jún. 17. 18:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi van velem.. rossz döntéseket hozok és frusztrált vagyok :( A gondolataim össze-vissza pörögnek. Lehet ezért volt ez a hirtelen lámúr. De ebbe nem mennék bele jobban ^^'
2020. jún. 17. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy ilyen, mert nem találod saját magad. Fiatal vagy, nincs ezzel gond, de szépen lassan próbáld meg össze szedni magad. Ha üres az életed, akkor rávetítheted valakire a vágyad, jelen esetben a barátodra. Magyarul, gyanítom, hogy nem a srác tetszik, hanem az érzést hiányolod, hogy tetszen valaki. És mivel ő közel van hozzád, ismeritek egymást és jól elvagytok, rá vetíted ki.
2020. jún. 17. 21:47
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a legutóbbi választ0:)

Most, hogy ilyen jól megfogalmaztad tényleg erről lehet szó ^^'

2020. jún. 18. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!