Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a fiúknak/férfiaknak az, ha egy lány sokat
keres?
Figyelt kérdés
Nem tudom ép ésszel felfogni, hogy akárkivel ismerkedek, mind elutasít, mert nem dolgozom, és így “csak” 130 a jövedelmem. Nem hiszem, hogy egy pénz mérvadó lenne egy kapcsolatban. Nyilván jó, ha van, de most mivel lennék jobb, ha 300 ezres fizuval villognék? Mellette meg szétdolgozhatnám a fejemet, azt nem lenne idő a páromra sem. Nem értem, hogy mi ez az egész, de elszomorít, hogy pénzbe mérik a szeretetet, sőt, magát az embert is... 18L
2020. máj. 13. 09:29
1/8 $$$$$ válasza:
Hat engem nem erdekel, hogy egy lany mennyit keres. Főleg mert én szeretek fizetni ha egy lánnyal(barátnővel) megyünk valahova. És ez mindig is így fog maradni. Mert igy érzem udvariasnak meg normalisnak. Szerintem a fizetes a fiuk dolga. Lehet régi modi felfogásom van. De én akkor ís így szeretem ... Tehat engem pl.pont nem erdekelne hogy mennyit keresel. És szerintem eleggé gáz ha valakit érdekel... Hidd el fogsz majd talalni egy normális palit akit nem érdekel...
2020. máj. 13. 09:47
2/8 anonim válasza:
Elég fura helyeken ismerkedsz, ha rögtön az a téma egy 18 évesnél hogy mennyit keres.
Tőlem sosem kérdezték a bevételem ismerkedésnél, inkább már akkor mertek egy-két dolgot kérdezni, amikor már szorosabb volt a kapcsolat. Akkor is inkább finomabban, elmondták hogy nem kell válaszolnom, ha nem szeretnék.
Aki veled így viselkedik, nyugodtan hagyd ott, lesz olyan akit pont nem az fog érdekelni, hogy mi mennyi, hanem hogy te milyen vagy, csak türelmesnek kell lenni.
Amúgy miből gondolod, hogy csak emiatt utasítanak el?
2020. máj. 13. 09:48
3/8 $$$$$ válasza:
Ja és az lemaradt hogy :
19/F
Csak hogy lásd hogy egy korosztályban vagyunk.
2020. máj. 13. 09:48
4/8 A kérdező kommentje:
Igazából úgy szokott ez lenni, hogy pl valakivel randizok, (már ha eljön) egy sokadik alkalom után már elkezdi mondani, hogy menjek már el dolgozni, meg hogy milyen csóró vagyok, stb. A legtöbb esetben mindig ez a vita tárgya, és elég zavaró már.
2020. máj. 13. 09:55
5/8 anonim válasza:
Lehet azt hiszik, hogy rajtuk akarsz majd "élősködni". Szimpla sztereotípia. Próbálj nem törődni velük.
Nem dolgozol és így is van pénzed. Akárhogyan is csinálod. Gratulálok. :)
Fogalmam sincs mi a bajuk. 18 vagy, nem 35. :D
Remélem találsz valakit. :)
2020. máj. 13. 12:09
6/8 A kérdező kommentje:
Csaknem gondolják azt, hiszen sosem éreztettem egyikkel sem, hogy pénz kellene. Megvan mindenem, csak nem hajtok egész életemben. Amúgy köszi.
2020. máj. 13. 12:34
7/8 anonim válasza:
Hát azért a 130 ezres fizu elég gáz, már a legtöbb ótvaros gyárban 160-230 között mozog a lóvé, régiótól függő persze. :D Attól is függ hogy milyen kapcsolat, ha ez a téma 2-3 hónap múlva kerül elő, és a csávó komolyat akar, esetleg egy albérletbe költözni, igen is lehet mérvadó hogy a "párom" mennyit keres. :D Mert az gáz hogy ha van egy 70K-s albi, plussz rezsi, és elmegy csak a Te fizud erre a kettőre, a többiből meg lehet nyomorogni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!