Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális tinédzserkorban?
Figyelt kérdés
Engem az érdekelne, hogy nem furcsa esetleg az, hogy 15-16 évesen egy lány vágyik egy kapcsolatra és tökre nyitott. Viszony ha esetleg olyan szituációba kerülne, hogy lehetősége van egy fiúval “összejönni” akkor bepánikol és inkább nemet mondd?2020. ápr. 5. 13:20
1/3 anonim válasza:
Normális... Ha megtalálod akivel össze akarsz jönni, annak tudat alatt igent fogsz mondani
2/3 anonim válasza:
Nálam így volt. Sorra néztem a romantikus tinifilmeket, sorozatokat. Álmodoztam olyan szerelemmről, mint amiket azokban láttam. Voltak távolról figyelgetett plátói szerelmeim. De ha az egyikük véletlen észre is vett és közeledni próbált, megijedtem.
Kicsit több önbizalom kellett meg egy olyan fiú, akivel kezdetben csak jóban lettünk, barátkoztunk, majd ez fordult át komolyabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!