Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek, ha mindenki azt hiszi pasi vagyok?
Figyelt kérdés
A beszédem vagy a stílusom miatt kamusnak néznek, pedig nem vagyok az. Képpel hiába győzködök bárkit is, mert hát azt meg tuti loptam... 18L2020. ápr. 3. 09:36
11/19 anonim válasza:
Talán az írási stílusoddal van a baj, illetve bizonyos dolgok, témák (pl túlzott perverzió) is ezt az érzést keltheti. Mindenképp nálad keresendő a hiba, ha a többség így vélekedik rólad. De azért ennyi eset után már le kellett volna szűrnöd a miértjét, illetve rá is kérdezhettél volna az illetőknél, hogy mégis miért gondolják ezt. Ha ez megvan, akkor meg változtass rajta, és akkor rögtön nem is néznek pasinak.
12/19 anonim válasza:
Elég hihetlen. Az itteni írásodból se gondolná szerintem senki, hogy tuti fiú vagy.
Miket írsz????
13/19 anonim válasza:
Küldj videot snapet arrol hogy válaszolsz 1 kérdésre. Azt lehetetlen lopnid :)
14/19 anonim válasza:
De miket írsz? Mert ha olyanokat, hogy szeretem a nagy melleket, akkor érthető 😁
15/19 anonim válasza:
Mindig ad magadat és nem lesz baj.
16/19 A kérdező kommentje:
15# Magamat adom... :/
2020. ápr. 4. 11:01
17/19 anonim válasza:
Oké, de mit jelent az, hogy magadat adod?
Mondj példákat.
18/19 A kérdező kommentje:
Úgy csinálok, mintha én nem más lennék, mint én. Így adom magamat. xdd
2020. ápr. 4. 13:14
19/19 anonim válasza:
Oké kérdező, ha nem írod le bővebben, akkor nem fogunk tudni segíteni. Ezek szerint nem is akarod leírni, talán cikinek tartod. De akkor meg minek tetted fel a kérdést? Így senki nem fogja neked megmondani, hogy miért gondolják ezt rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!