Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, milyen hobbik vannak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen hobbik vannak ahol biztosan normális lányok vannak? Akik nem mutogatják magukat stb? Kiindulásnak jó lenne?

Figyelt kérdés

Olvasd végig hogy értsd:)

Szóval olyan hobbira vagy foglalkozásra gondolok ahol fixen olyan lányok vannak akik nem ezek a mai tipikus tiktokos lányok, normálisan öltöznek, hűségesek, tudnak viselkedni.. Itt Budapesti facebook közösséget biztos találnék, talán érdemes lenne így próbálkoznom. Lehet hülyén hangzik, de néptáncos vidéki lányok faluba például látszik a TV-ben is hogy mennyire normálisak, és irigy vagyok aki olyan lányt tudhat maga mellett aki jóby rosszba kiáll mellette és közbe nem mutogatja a hátsóját meg ilyenek, itt b.pesten meg szinte félmeztelen járkálnak, flegmák és nem tudnak viselkedni. Mit gondoltok, jó kiinduló pont lehetne a hobbi alapján keresés? Megköszönném a tanácsaitokat, sajnos élőbe az ismerkedés nem megy, elég komplikált vagyok :P

tizen-huszon év körül keresek, szóval se korba se külsőre nincsenek komolyabb elvárásaim se...

2020. márc. 24. 16:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Én is hasonló preferenciákkal szoktam ismerkedni. Én művészeti társaságokban, főleg színházi közegben találtam a legtöbb normális lányt. Nem profi szintre kell gondolni, csak színjátszó csoportok, tánccsoportok. Nekem azóta kezdett működni a párkapcsolati életem, amióta elkezdtem járni egy színjátszó csoportba. Kinyílt egy másik világ. Megismertünk sok másik csoportot is, jártunk versenyekre, fesztiválokra, táborokba. Rengeteg egyedi és értelmes barátom lett, 3 lánnyal jártam ebből a társaságból. Szóval én ezt tudom javasolni. :)
2020. márc. 25. 09:32
 12/23 A kérdező kommentje:

Ez jó utolsó, gratula! Az a baj én évek óta nem vagyok emberek közt, és így egy csoport nekem túl nagy lenne..

Viszont jó lenne valami kiindulási pont, mert ez a magány rettentő rossz..

2020. márc. 25. 10:14
 13/23 anonim ***** válasza:
62%
A kiindulási pont az, hogy beleugrasz valami olyanba, amitől félsz. Ez építi az önbizalmat. Itt nem oldható meg a fokozatosság.
2020. márc. 25. 10:28
 14/23 A kérdező kommentje:
Igen.. De az nekem túl sok lenne hogy egy közösségbe bemenjek ismeretlenül meg olyan csináljak ami nem érdekel
2020. márc. 25. 11:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél lentebb az elvárásaidból éa dugd ki a fejed az instáról.

Szerezz barátokat es ha az menni fog akkor jöhetnek a párkapcsolatok is

2020. márc. 25. 12:02
 16/23 A kérdező kommentje:
Barátok? Nekem barátnő kell, nem barátok. És insta? Honnan veszed hogy én olyan szar appokat használok? Még cska szóba se állok olyannal aki félmeztelenül mutogatja magát olyan appokon.
2020. márc. 25. 13:05
 17/23 anonim ***** válasza:
38%
Ritka nagy gyökér vagy
2020. márc. 25. 14:32
 18/23 A kérdező kommentje:
Te meg ritka nagy analfabéta!:)
2020. márc. 25. 23:35
 19/23 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyen "normális" lányok már rég kapcsolatban vannak, és elég ritkán szoktak felszabadulni, ha egyedülállóvá válnak, seperc alatt találnak magukhoz illő párt.
2020. márc. 26. 08:19
 20/23 anonim ***** válasza:
66%

#19 te nagyon általánosítasz

Egy rakás normális szingli lány van még, nem kell ennyire így leírni hogy "nincs senki, ez foglalt, amaz egyből talál párt amint felszabadul" azonnal, ugye? Miafusz

2020. márc. 26. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!