Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok. Miért ilyen nehéz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Miért ilyen nehéz találni egy lányt aki szeretetre vágyik és Normálisabb? Hol adnátok esélyt egy fiúnak ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Sok kérdés volt már erről meg minden, de már nagyon unom..

Az életem értelme lenne egy lány aki szeret, törődik velem, de egyszerűen minden lány ugyan olyan.. Szórakoznak más fiúkkal, mutogatják a testüket, akiben megbízok nagy nehezen az is csak átver.. Elvileg a hűséges fiúk kellenek, akik nem néznek más lányra ha kapcsolatba vannak, tudnak törődni szeretni, akkor miért nem kell ez mégse a lányoknak? Ma is volt rá egy jó példa, XY srác barátnője például aranyos üzeneteket hagy a barátjának, törődik vele, tökre jól elvannak hűségbe és imádják egymást. A lányok többsége erre képtelen, csak a magamutogatás, a sok követő a bulizás, semmi sem fontosabb... Sajnos hiába vagyok budapesti, akárkivel sikerül chatelni egyszerűen mind ugyan olyan és nem akarnak komoly kapcsolatot sajnos..

Ti hol ismerkednétek interneten? Anonim oldalak annyira nem jók, mert nem hiszik el hogy egy fiú is lehet hűséges.

Már nagyon zavar a magány évek óta, és csak szeretnék szeretni valakit aki engem is szeret, de egyenlőre úgy látom hogy ez nagyon esélytelen, és nem tudom hol próbálkozzak még, milyen oldalon vagy milyen csoportba..

2020. márc. 23. 05:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Nehéz téma ez....

Én volt hogy itt próbáltam az ismerkedést de nekem sem lett semmi.

Meg közösségi oldalakon sem jártam sikerrel.

De szerintem ne görcsölj ennyire rá mert annak sosincs jó vége. Nincs valami hobbid ahol tudnál ismerkedni? Szerintem neked fiúként hidd el, könnyebb mint nekünk.

2020. márc. 23. 20:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen? Rátok lányokra írnak, fiúkra meg mikor? Főleg egy ilyenre mint én.. Én nem vagyok olyan menő meg sáska testű mint a többi :D
2020. márc. 23. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

De amíg magaddal nem vagy kibékülve, addig nehéz lesz, nem? :D hány éves vagy ha megkérdezhetem?

Amúgy meg, szerintem nincs ilyen, higy hol adnék esélyt...ahol összefutunk.

2020. márc. 23. 20:18
 14/16 A kérdező kommentje:
19 vagyok. És attól mert magammal nem vagyok kibékülve mások miatt az nem ok arra hogy ne szeressenek! Aki ezt a hülyeséget mondja az egész egyszerűen analfabéta. Én is szerettem olyan lányt aki magát nem, a szeretet nem arról szól hogy minél önimádóbb barom legyen az ember!
2020. márc. 23. 20:19
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

Nyílván nem az önimádásra gondoltam. :)

Ha már 19 vagy, akkor simán használhatsz társkeresőt, arról mi a véleményed?

2020. márc. 23. 20:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos fent vagyok. Mind külsőre megy, meg ha kiderül nincs munkám már mennek is.. Válaszolni sem tudnak illetve fizetni is kell több írásért..
2020. márc. 23. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!