Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy manapság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy manapság kevesebb fiú mer kezdeményezni, mint régen?

Figyelt kérdés

Vannak olyan srácok akik félénkek vagy vannak akik elvárják hogy egy lány kezdeményezzen. Az udvarlás kicsit kezd kikopni (I mean, tinikorban, ne menjünk most 20 fölé, köszi) vagyis én nem sok srácot látok udvarolni 1 lánynak, hanem max úgy hogy többel írkál és többel kavar.

Ez miért jó?

2020. márc. 22. 11:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%

"De csak a jóképű meg izmos fiúkra akaszkodnak rá!"

Persze, mert csak az látszik kívülről, de amelyik lány ilyen felszínes, azzal nem is érdemes foglalkozni!

2020. márc. 22. 13:17
 12/21 A kérdező kommentje:

Én sem szeretek kezdeményezni, mert tudok félénk lenni etéren és olyan srávot szeretnék aki elég tökös ahhoz, hogy kezdeményezzen

Már megkaptam emiatt hogy maradi vagyok

De szerintem ez butaság

2020. márc. 22. 13:28
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

Nem maradiság ez, hanem normális viselkedés és tartás, ami a mai lányokból hiányzik!

Hogy várják el, hogy tiszteljék őket, ha saját magukat sem tisztelik ezek a lányok?!

Miattuk tart ez a világ itt, mert olcsón adják sőt felkínálják magukat, ezért aztán nincs becsületük, se értékük, se önbecsülésük.

2020. márc. 22. 13:37
 14/21 anonim ***** válasza:
31%

Nem vagy maradi, csak te erre vágysz. Van olyan nő aki arra vágyik hogy főzzön a párjának, vagy hogy szedjenek neki virágot és van aki arra vágyik hogy kutyába se vegyék.

A legrosszabb ami történhet, hogy nem olyan pasid lesz aki élőben bepróbálkozik csak úgy, vagy nem lesz pasid. Ezektől csak jobb lehet.

2020. márc. 22. 13:43
 15/21 anonim ***** válasza:
37%

#5 légysz had döntsük el már, hogy ki tetszik...😅

Pl az ilyen megmóndókat se nagyon szeressük...

És amúgy, ha általánosítasz, persze, hogy mindenkinek az izmos jóképű, okos faszik jönnek be. De gondolom, a te vágyálmod egy kövér, zsíroshajú, kancsal alamuszi, alattomos lány. Vaaagy netán a karcsú, kerek fenekű, selymeshajú, széphangú leányokat kedveled? Ajaj...

2020. márc. 22. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
44%
kezdeményeztem az anyja koptatott (nem azert mert velem van a nagy baj, hanem nem engem nézett ki :( ), csak a csajszit sajnálom :(
2020. márc. 22. 15:38
 17/21 Lazy Lover ***** válasza:
91%
Mert nagyon nem is lehet vagy bunkók vagytok vagy pedig telotnyomkodjátok
2020. márc. 22. 16:01
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Az miért „felszínes”, ha valakinek fontos a párja külseje? A vonzalom nem úgy működik, mint az esélyegyenlőségi hatóság, hogy Józsika tetszik, akkor Pistikével is köteles vagy randizni... A „selyemfiúk nem tudnak fenntartani egy családot” érven meg hadd röhögjek már, te futottál volna a leggyorsabban tizenhat évesen, ha egy lány azt nézi, fenn tudsz-e tartani egy családot (hint: TINI párkapcsolatok kategória, de a kérdező külön le is írta). Egyébként a harmincas, negyvenes pasik is igencsak hisztiznek, ha egy lány azt nézi, mennyit keresnek, szóval ne az legyen már az etalon, hogy valaki „családfenntartót keres”, még abban a korban se, amikor már aktuális.
2020. márc. 22. 16:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Szoval akkor vagy bunkok vagyunk vagy telót nyomkodunk.. vagy pedig várjuk hogy egy tökös srác a sarkárá álljon és merjen kezdeményezni. Értem.

Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt:)

2020. márc. 22. 20:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Elveszik a lányok az önbizalmunkat folyton. Az összes párkapcsolatra alkalmas foglalt, a maradék kihasznál, játszik az érzéseinkkel, gyakran meg is aláz minket (mind3 sad but true). Én kezdeményeznék egy normális értékrenddel bíró lány irányába, de sajnos én még szingliként nem találtam egyet se...

19/F

2020. márc. 24. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!