Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék ilyen fiút?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék ilyen fiút?

Figyelt kérdés

Én tizenéves lányként úgy gondolom, hogy sajnos manapság egyre kevesebb korombeli van aki igazán komoly kapcsolatra vágyik és nem pedig a hülye felszínes alkalmi kapcsolatokra van igénye.

Hogyan és hol ismerkedjek hasonló gondolkozású fiúval?

2020. márc. 16. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megjött apuci! ;)
2020. márc. 17. 22:16
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

Én 19 éves vagyok, vannak hiábim, ami a mai lányoknak általába rossz, például nem bulizok, elég féltékeny vagyok, és nem vagyok gazdag. Amit én nem tekintek hibának. Hűséges vagyok és őszinte, akit szeretek a mellett kitartok csak fordítva nem kapom vissza. Budapesti vagyok ami elvileg jó, de igazából nem mert ha sikerül chatelni pesti lánnyal, sajnos a végén mindig kiderül milyen fából faragták őket. Sziven ismerkednék én is komolyát kereső lánnyal de nehéz, pedig korba sincs elvárásom meg külsőre se...

19f

2020. márc. 24. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!