Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most a vírus miatt hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a vírus miatt hogyan lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Vagy félnek a vírustól vagy mivel nincs nagyon esemény vagy hely ahova el lehetne menni mert nagy részüket elhalasztják, 100 főnél nagyobb helyek így bezártak.

Érdekelne hol lehet ismerkedni mert bevallom, nagyon unatkozom és jó lenne valami új társaság, vagy ilyesmi.

A barátaim eléggé hanyagolnak, vagyis inkább olyan tevékenységeket űznek (neten játszanak) ami engem nem köt le és így most eléggé szétváltak az útjaink. Hol vannak ilyen helyek vagy lehetőségek valami új emberekkel találkozni?

F

2020. márc. 15. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
32%

Utazz ki az Egyesült Királyságba, ott még elég menők ahhoz, hogy tudják, hogy csak az öregeket kell elkülöniteni.

Én is nézem a repjegyeket.

5-10 ezer Ft XD

2020. márc. 15. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
18%
Ha eddig sem ment, akkor nem a vírusra kell terelni, hogy hirtelen nem tudod, hol tudnál ismerkedni.
2020. márc. 15. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Inkabb ne akarj most ismerkedni.

Ugyanugy vagyok en is, de legyen bennünk annyi felelősség hogy maradunk otthon a popsinkon.

Én már gondolkoztam mit fogok csinálni ha nagyon unatkozom: itthoni edzés, par regeny kiolvasása, sorozatnézés, háziállatokra több idő jut, ha van kutyàd tanítgathatod, hobbidban fejlesztheted magad, en ilyen kis kozmetikázós napot is akarok tartani amikor manikűrözök meg ilyenek, de ez gondolom neked nem opció :D

Nem tudom hogy a szüleid járnak-e dolgozni, vagy home-officeból nyomják az ipart de ha az előbbi akkor ugye egyedül leszel és megtanulhatsz főzni anyud helyett, biztos örülnek neki. Én meg fogom javítani vagy felújítani a cuccaimat amiket meg tudok csak nem volt rá időm. Meg persze lehet zenét hallgatni filmet nézni, angolul tanulni. És ha már itt tartunk másra is tanulni mert elvileg kell majd.

Az edzést ajánlom a legjobban amúgy. Gondolj bele, mire megint lesznek koncertek programok stb addigra sokkal jobban fogsz kinézni...

Szóval barátok meg társasàg nélkül is van élet, el tudod foglalni magad. Meg amúgy a családod is egy tàrsasàg. Lehet hogy nem bírod őket annyira, de ez egy remek alkalom hogy társasozzatok vagy mittudomén.

Gondolj arra hogy neked picit rossz hogy nem tudsz csajozni de szegény idős embereknek (talán a nagyszüleidnek) az élete múlhat azon hogy mennyire terjed gyorsan a vírus, és a legtöbbet azzal teszed ha nem válsz hordozóvá.

Bocsi h regény lett

2020. márc. 15. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Szia.

Én is pont ezen gondolkoztam (csak én lány vagyok)

Szerintem most az interneten lehetne inkább, aztán ha minden jól megy élőben találkozás :)

2020. márc. 15. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Most pont, hogy a fenekeden kellene maradni, nem ismerkedni.
2020. márc. 15. 19:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Utazást lemondtunk, azért vagyok ennyire tekintettel és nem szeretném elkapni, de attól még kimozdulni nem árt, nem minden nap de valami kell.

Eddig nem volt vele gondom, nem tudom ezt honnan vetted..

Másoknak köszönöm szépen a szakszerű válaszokat!

2020. márc. 15. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!