Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Gondolom az “egyetemen” hagytad, úgyhogy tessék, itt van pár vessző.
Amúgy türelem, ha akar, majd válaszol. :)
"valamelyik nap rá ìrtam és meghívtam egy randira ő meg nagyon szívesen benne volt.2
Itt van a kutya elhantolva!
Te "ráírtál", ő visszaírt.
Személyes meghívás helyett írtál, ő ugíanúgy elfogadta.
Aki nem hajlandó szemembe nézve randira hívni, elégedjen meg azzal, hogy írásban elfogadtam.
A randit is csetelve képzelted el?
Ezt nem fogjuk tudni megmondani, mert nem látunk mi se a fejébe. Annyit tudsz tenni hogyha még pár napig nem válaszol, akkor hagyod és továbblépsz.
Most a járvány miatt elővigyázatosságból nem annyira javasolják amúgy se a mászkálgatást, lehet ilyesmi is benne van a döntésben. De mint mondtam ha nem válaszol, akkor tovább kell lépni.
Legközelebb tényleg próbáld meg személyesen inkább, vagy legalább felhívni, de kétlem hogy ezen múlt volna.
Ne kapd fel rajta a vizet. Ne búslakodj. Ne próbáld megérteni. Nekem ez jött be ilyenkor.
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!