Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adorciii kérdése:

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés
Nagyon kedvelek egy csajt lakótársak vagyunk mert pont arra az egyetemre járunk és szimpatikusak vagyunk egymásnak ezelőtt is ismertük egymást mert szomszéd faluba lakik. Nemrég nőknapja alkalmából felkerestem a falujába és ajándékal leptem meg őt elmentünk kávézni nagyon jót beszélgetünk és most valamelyik nap rá ìrtam és meghívtam egy randira ő meg nagyon szívesen benne volt. Aztán màsnap megkérdeztem hogy melyik nap volna jó neki mert én utàna igazodok de azóta nem ìrt vissza és màr ennek két napja .Miért lehet ez ?

2020. márc. 14. 23:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Azzon is gondolkoztam hogy így próbál úgy mond tesztelni hogy mennyire gondolom komolyan a dolgot de persze gondoltam arra is hogy nem érdeklem csak annyira más ismerem hogy ezt közölné velem ha így lenne és semmi se utal erre
2020. márc. 15. 00:07
 2/8 Stark2000 ***** válasza:
Talán jobb lett volna szemtől szembe elhívni, így kevésbé lehet imponáló.
2020. márc. 15. 00:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Hmm mondasz valamit :))) csak azt nem értem hogy üzenetbe hívtam meg ès benne volt a dologba akkor még visszaìrt csak mikor az időpontot szerettem volna egyeztetni akkor nem
2020. márc. 15. 00:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gondolom az “egyetemen” hagytad, úgyhogy tessék, itt van pár vessző.

Amúgy türelem, ha akar, majd válaszol. :)

2020. márc. 15. 04:13
 5/8 anonim ***** válasza:

"valamelyik nap rá ìrtam és meghívtam egy randira ő meg nagyon szívesen benne volt.2

Itt van a kutya elhantolva!

Te "ráírtál", ő visszaírt.

Személyes meghívás helyett írtál, ő ugíanúgy elfogadta.

Aki nem hajlandó szemembe nézve randira hívni, elégedjen meg azzal, hogy írásban elfogadtam.

A randit is csetelve képzelted el?

2020. márc. 15. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt nem fogjuk tudni megmondani, mert nem látunk mi se a fejébe. Annyit tudsz tenni hogyha még pár napig nem válaszol, akkor hagyod és továbblépsz.

Most a járvány miatt elővigyázatosságból nem annyira javasolják amúgy se a mászkálgatást, lehet ilyesmi is benne van a döntésben. De mint mondtam ha nem válaszol, akkor tovább kell lépni.

Legközelebb tényleg próbáld meg személyesen inkább, vagy legalább felhívni, de kétlem hogy ezen múlt volna.

2020. márc. 15. 17:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a tippeket hasznos volt mindegyik :)))) személyesen fogom intézni ezentúl bár én se hiszem hogy ez lenne a próbléma de most úgy se találkozunk a járvány miatt de mindenképp megbeszéljük a dolgokat
2020. márc. 15. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne kapd fel rajta a vizet. Ne búslakodj. Ne próbáld megérteni. Nekem ez jött be ilyenkor.

f

2020. márc. 16. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!