Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a következő lépés?
Pár napja volt egy kissebb bulink a haverokkal meg néhány alattunk lévő emberkével
(10. esek vagyunk).
És alattunk lévő osztályba van egy szimpatikus leány akinek a nővére az osztály társam. Ezzel a szimpatikus lánnyal nem beszéltem még soha meg nem is ismerhettuk egymast mert nincs semmi közös óránk.
Viszont ebben a buliban a konyha pultnál álldogáltam amikor oda jött mögém és elkezdett magának kólát tölteni.
Akkor így elgondolkoztam, hogy itt az idő hogy megszólítsam, oda fordultam hozzá és megkérdeztem tőle, hogy az xy nem a nővére(osztalytarsam), erre mondta, hogy de.
Utána elkezdtem azzal viccelődni, hogy éreztem amugy a kisugárzásából meg a szeméből, erre nevetett. Majd láttam, hogy ment volna vissza a barátnőihez, ezért elkoszonosre fogtam magam ami vissza gondolva nem kellett volna.
Nem kérdeztem meg a nevét se meg azt se, hogy lenne kedve valamikor találkozni meg beszelgetni.
Azon gondolkozok, hogy hogyan tudnám ezt igy folytatni vele.
Esetleg beszéljek a nővérével?
(egyebkent ezt az elköszömősdit ugy kell elképzelni, hogy en mentem vissza elobb a haverokhoz, mert akkor úgy éreztem hogy az jo lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!