Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan írjak rá egy lányra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá egy lányra?

Figyelt kérdés
Még mielőtt írná mindenki, ez a 21. század, egyre többen ismerkednek interneten, mert már máshol egyre kevésbé lehet... Elsősorban lányoktól kérdezem, hogy facebookon, vagy instan ha ráírok egy idegen lányra akkor, hogy kezdjek bele? Reagáljak az egyik képére amit épp kitett, hogy milyen szép meg ilyenek? Vagy azért elsőre ne támadjam le ennyire nyíltan? Én amúgy először barátkozni, picit jobban megismerni szeretem az adott lányt, nem pedig egyből agyondicsérni, hogy milyen szép.
2020. febr. 26. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
„Szia. Ne haragudj, hogy ismeretlenül zavarlak, de képeid alapján szimpatikusnak tűnsz, és szeretném megkérdezni, hogy lenne-e kedved ismerkedni?”
2020. febr. 26. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Na szerintem

Valami ötletes

Nem mindennapi szórakoztató üzenettel kellene kezdened

Amit első írt elég általános

És nem igazán kelti fel az ember figyelmét

Mert mindenki ezt szokta írni

Engem személy szerint irritál is ha így írnak rám

Ha valami különlegeset írsz neki

Azzal felkelted a figyelmét amivel az érdeklődés is jár

Szóval én a helyedben biztos nem ilyen alap sémákkal próbálkoznék

17/l

2020. febr. 26. 22:26
 3/4 anonim válasza:
100%
Haverom szimplán annyival kezdte, hogy ''Szia ettél ma kenyeret,,? Azóta is együtt vannak ez volt 2 éve. :)
2020. febr. 26. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Fun4money youtube csatornát ajánlom figyelmedbe. Elég kretén a gyerek,de nevettem jókat rajta. Specifikusan foglalkozott ezzel, hogy random lányokra írt rá facen, instán stb. csajozási szándékkal, különösen nagy hangsúlyt fektetve a változatosságnak. Csekkold le.
2020. febr. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!