Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos lányok, valentin nap?
Ti örülnétek ha pont ezen a napon hívna el titeket valaki első randira? Akár úgy hogy csak ma beszéltetek először
Én teljesen magányos vagyok, és arra gondoltam ha ma találnék egy lányt aki elfogad engem, aki tényleg hűségre és szeretetre vágyik, ha valami furcsa oknál fogva ma tényleg beszélnék egy ilyen lánnyal, elhívnám :D Sajnos csak feltételes mód, mivel nem nagyon találok olyan lányt aki ne egy macsó srácot keresne, én pedig nem vagyok olyan "menő" mint a többi srác. És csakis hűséges kapcsolat érdekel szóval.. De úgy az ötlet milyen?
Péntek van...a válaszold alapján budapesti vagy.
Indulj meg az éjszakába :D
EGyébként ez nem igaz, hogy a lányoknak a "menő" csávók kellenek. Mindenki szerint a lányok csak a páwákra hajtanak, pedig ez nem igaz.
A nők többsége a magabiztosságra vágyik. ÉS mivel nagyrészt a két végleg van jelen (persze itt túloztam kicsit), az egoval teli és az önbizalomhiányos srác, emiatt egyértelműen nem az utóbbit fogják választani.
Egyébként azt, hogy hűséges lesz e a kapcsolatod nem tudod megmondani, úgyhogy ne úgy szólíts le egy lányt, hogy szia hűséges kapcsolatot keresek XDD
EGyébként a legtöbb lány ha leszólítják, és nem ezekkel a találó, de mégsem túl hasznos szövegekkel, meg nem is vagy túl nyomulós, akkor biztosan örül neki. Persze előtte próbálj szemezni vele.
Én is 3 hónapig szemeztem kb egy lánnyal buszon, majd leszólítottam. Beszélgettünk, elkértem a nevét, bejelöltem facen majd elmentünk randizni.
De ugyanígy bárkit leszólíthatsz a suliban is, hogy ne az utcán történjen. Mert azért ha van köztetek valami közös (iskola esetében az épület ugye) akkor már azzal is több esélyed van, hogy pozitív visszajelzést kapj.
Legtöbbször amúgy amiatt nem mernek sokan leszólítani egy lányt, mert túlgondolják. Velem is ezt volt nagyon sokáig. EZt vagy kifogod nőni, vagy ha gyorsabb megoldást szeretnél, erre léteznek praktikák, hogy hogyan legyél kommunakatívabb, magabiztosabb és karizmatikusabb.
Akartam erre egyébként egy kurzusos weboldalt csinálni, csak sajnos nem jött elég érdeklődő. A saját korosztályomnak, azaz a tiniknek szerettem volna segíteni, hogy hogyan találják fel magukat az életben és hogyan növeljék a magabiztosságukat
Valentin napon mindenki számít arra, hogy kap virágot, elhívják valahova, stb. Inkább adj egy virágot a kiszemeltednek pár nappal később, hidd el, sokkal váratlanabb, és nagyobb örömöt okoz. :D
(Ha már szó volt az első randikról.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!