Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné a dolog ha lenne rá lehetőség?
Utolsó: Az érdekel legkevésbé hogy valaki "bűnöző" , csak magával ne csináljon ilyet értelmes ember.
Utolsó előtti: Hát ezt kell átgondoljam és mérlegelnem igazad van köszönöm a választ...
Helló.
Azért egy pár évvel idősebb vagyok már nálad, de akkor írok egy kis storyt én is. Én már elmúltam 22, a lány aki tetszett, Ő pedig már 24 múlt nem rég. Együtt dolgoztunk 1 évig, az elejétől fogva össze szerettem volna vele jönni. Én sem tartom magam csúnya gyereknek, na de nem is vagyok egy szőke herceg. A lány elhagyta a párját (jegyesét), mert megcsalta Őt. Nem sokkal az után, hogy ide jöttek mind a ketten dolgozni, ahol én is voltam. Erre a lányra szintén stimmel a leírás. Okos, ügyes, csinos, rendkívül pozitív kisugárzással. Teljesen értelmesnek nézett ki, és igazából az is volt, részben. Azért, voltak ott fejben bajok, én így gondolom. Nem sokkal később, mikor már akkor szingli volt (mielőtt újból vissza nem ment a párjához), elmesélte nekem az életét, illetve annak egy nagyobb részét. Így utólag belegondolva, nem tudom már hogy mennyi igazság volt benne, illetve a beszélgetéseink között is mi volt az igaz, és mi nem... Nem lényeg, mint kiderült, Ő is drogozott. Ki nem néztem volna belőle. Kezdetben próbáltam én is (mert tényleg érdekelt, talán a szerelem miatt főként) Őt leküzdeni a drogokról, segíteni rajta, támogatni, megváltoztatni a nézőpontját és a látásmódját a világ felé... Azt hittem először, hogy sikerül(t), de hát persze nem. Igazából, az sem érdekelt, hogy ha nem lesz/lenne köztünk semmi, csak vele legyenek rendben a dolgok.
Igen ám... Csak a drogok... Engem is megfertőztek, úgymond. Anno középben ez nem volt újdonság. Rengeteg iskolás srác, a mi sulinkból és osztályunkból is nyomták a herbált, füvet és a többi szintetikus szart... Akkor nem kötött le, ám tavaly előtt decemberben elkapott a "hév"... Ki próbáltam én is a füvet... Tényleg érdekelt előtte is már korábban, csak valahogy még sem... Talán a csaj is az oka volt, sőt... De nem tudnám így megmondani most erre a választ. Elkezdtem én is... Bár én ritkábban, általában heti 2-3 alkalom, de volt hogy annyi sem. Nem vittem túlzásba... Mondanám hogy megbántam, ami igaz is, meg nem is. Nehéz, de főként hosszú lenne leírni, elmesélni. Felmondtam a munkahelyemen, utána még 2-szer találkoztam ezzel a csodálatos lánnyal... Mikor utoljára találkoztunk, beszéltünk, akkor szívtam füvet. De azóta, egy slukkot sem.
Tudnék még BŐVEN beszélgetni ilyen dolgokról, de talán már így is túl sokat mondtam, hiszen úgy gondolom, hogy nem tartozik senkire, bár ebben érdemleges információ nincsen.
Szóval a lényeg, hogy én nem foglalkoznék vele. A végén vagy a csaj erőlteti rád a drogot, vagy te fogod magadtól elkezdeni, aztán észre sem veszed, de függő leszel. Ez MINDIG így van.
Nem tenném tönkre az egészségemet és az életemet ilyen korán. 12 éves korom óta cigizek, de komolyabban 16-17 éves korom óta. Napi 1 - 1,5 doboz elmegy. Ha töltött cigi, ha nem. Én is kólán, energiaitalon nőttem fel, meg a chipseken.
Chips ritkaság számba megyen, kólát szoktam néha, de energiaitalt is abszolút nem, és próbálom csökkenteni a cigit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!