Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írogatnak ide a lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogatnak ide a lányok hogy senki sem kezdeményez náluk, amikor nem képes/akar válaszolni sem?

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 16:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mint írtam, ismerkedek én, csak nem egy buszon. A jelenlegi páromat se ott ismertem meg.

Rengeteg helyre járok, ott barátkozok. Ezeken a helyeken van egy biztos közös alap, pl érdeklődés.

Édes az aggódásod, de felesleges.

18/L

2020. febr. 3. 09:40
 22/26 A kérdező kommentje:
Jah tudom hogy a kocsi is alap egy srácnál, nem hiába nem ismerkedsz buszon xd
2020. febr. 3. 10:54
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

Miért lenne az?

Jogsim van, autóm nincs. Még azt se várom el, hogy jogsija legyen.

Azt viszont elvárom, hogy ne egy frusztrált, gyűlölködő alak legyen. Igaz, ilyennel a barátság sem jönne össze, nem hogy egy párkapcsolat.

18/L

2020. febr. 3. 11:29
 24/26 anonim ***** válasza:
91%

Te nagyon el vagy tévedve a lányokat tekintve :D Nem két hétig fogalmazzon egy szonettet nekem, nem ezt írtam. "Tudod a "Szia ismerkedünk küldj képet" helyett lehet mondjuk már két egész mondatot írni"

"Születésedtől mindenkit ismersz akit közel engedsz magadhoz vagy mi??"

Ha odamegy hozzád egy random ember a buszon (nő, férfi, tökmindegy) és elkéri a telefonszámod/Facebook elérhetőséged odaadod neki? Ha nem, akkor miért adná oda egy lány? Csak mert a fiúnak tetszik? És? Ettől neki miért vannak kötelezettségei? Ennyi erővel most én elkérem a Facebook elérhetőségedet, add ide mert azt mondtam. Miért baj, ha valaki a saját közösségén belül szeret ismerkedni/randizni, mert azokat az embereket úgy ahogy, vagy akár évek óta ismeri?

"Nem tudom milyen nevelést kaptok de döbbenet, mintha mindőtök egy kis hercegnő lenne xd+

Te se tudom milyen nevelést kaptál, de mintha neked járna a barátnő csak azért mert ráírtál valakire.

"Jah tudom hogy a kocsi is alap egy srácnál, nem hiába nem ismerkedsz buszon xd"

Jaja, megint jön a "hurr durr, a lányoknak csak a pénz kell" mert ugye az utcán is csak a pénzes fiúknak van barátnője :D Fogd az életképtelenséged a pénzre meg a golddiggerekre, talán az enyhít a komplexusaidon.

Komolyan, így beszélsz a lányokról és csodálkozol miért nem akarnak neked válaszolni, lol.

2020. febr. 3. 14:22
 25/26 anonim ***** válasza:
74%
20as,30as nőkhöz valószínűleg hozzá sem tudsz szólni,azért zaklatsz befolyásolható tizenéves lányokat.Szánalmasak ezek a férfiak.
2020. febr. 3. 14:35
 26/26 anonim ***** válasza:
91%
Mert csak a szexobjektumot látod bennük, a lelkükkel lusta vagy törődni.
2020. febr. 6. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!