Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy ha megtetsz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha megtetszik egy lány és kiderül, hogy ő is érez irántam valamit, akkor már nem vonzódom hozzá?

Figyelt kérdés
Ez valami betegség?

2020. jan. 27. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Oh, Nagyon kóros. Lehet hogy már csak napok vannak hátra...

Egyébként tudod némelyik embernél van az a beállítottság, hogy addig érdekes a másik amíg a másik be nem adja a derekát.

Amúgy unatkozol/unatkoztok hogy ilyen kérdéseket tesztek fel?

2020. jan. 27. 21:38
 2/8 anonim válasza:
28%
Remélem nem betegség, mert akkor én is nagyon beteg vagyok. :D Amint kiderül a srácról aki tetszik, hogy viszont tetszem neki, egyből kiábrándulok belőle, már nem is olyan izgalmas a dolog. Nem tudom, csak tipp vagy inkább egy ötlet.. lehet azért van, mert pont az talán a legizgalmasabb egy ilyen kezdődő szerelemben, kapcsolatban, hogy vajon viszont tetszem e az adott személynek és közben álmodozhatok, hogy milyen is Ő és milyen is lenne együtt. Mikor pedig kiderül, hogy igazából "nyert ügyem van", akkor elveszik az egész varázs. (meg közben kiderül, hogy nem is olyan jó az illető, mint amilyennek én "megálmodtam", így inkább lekoptatom és tovább várom a nagy Őt:D) Talán ezért, nem tudom :/
2020. jan. 27. 22:31
 3/8 A kérdező kommentje:
De én ezen nem tudok túl lépni. Akkor hogyan fogok így társat találni? Fiú vagyok egyébként 18 éves.
2020. jan. 27. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Első te is nagyon unatkozhatsz,ha mégis válaszolsz rá😆.
2020. jan. 27. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Igen, betegség. Nekem is volt ilyen idióta exem.

Jó lenne, ha messziről elkerülnéd a nőket.

2020. jan. 27. 23:21
 6/8 Stark2000 ***** válasza:
66%
Személy szerint nálam ez fordítva működik. Ha a másik nem ad jeleket és konkrétan zérónak érzem azt, hogy bejövök neki, akkor egyszerűen érdektelen vagyok, le$z@rom. Bevallom én ilyenkor idő és energia pazarlásnak érzem azt, hogy bármit is küzdjek a másikért. Ha nem vagyok vonzó számára külsőleg, akkor akár fejre is állhatok, nem fogom tudni meváltoztatni a véleményét, legalábbis egykönnyen biztosan nem.
2020. jan. 27. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
#4 az lehetséges:)
2020. jan. 28. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:
43%
Ezt úgy hívják,hogy kimerítetted a vadászösztönödet és nyitnál másik préda felé.
2020. jan. 28. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!