Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek gáz ha egy fiúnak az első két foga között hézag van? 17F
Figyelt kérdés
Van egy kis hézag a fogam között ez okozhat e problémát társ keresésben szerintetek gáz? Adok magamra, igényes vagyok kedves és őszinte srác. Még nem volt barátnőm sem én szemkörömböl azt gondolom,hogy egy lányt megkell becsülni és fontos,hogy érezze,hogy szeretve van, megbecsülve és törödve van vele. Én a belső értéket keresem a lányokba csak egy kicsit szégyelős vagyok és bizalmatlan,hogy mit gondolhatnak rólam a lányok. Kíváncsi vagyok ,hogy mit gondoltok erről. :) 17 F2020. jan. 22. 17:13
1/12 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, a belső a fontos! :)
2/12 anonim válasza:
Ha úgy van még aranyos is lehet. De tényleg nem számít. Ha tényleg úgy bánsz egy lánnyal ahogy mondod akkor főnyerény vagy a külsőtől függetlenül
4/12 A kérdező kommentje:
Igen így lettem nevelve, csak félek,hogy ki leszek használva,mert túl nagy szivem van az élethez képest csak a mai világban a jót elnyomják sajnos, nagyon nehéz megtalálni az igazit! És Én, csak szeretetre vágyok ahol mellett jól érzem magam a másikkal és nem kell álarcot hordanom és ahol saját magamat adhatom nem kell megjátszanom a személyiségemet, jól esik,hogy válaszoltatok azt hittem,hogy ez baj és,hogy a probléma velem van probálom összeszedni az önbizalmamat :)
2020. jan. 22. 18:19
6/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem jelenthet problémát.
De ha neked nagyon nem tetszik, akkor fogorvos tud segíteni, van hézagzárásra bevált technika.
7/12 anonim válasza:
Nem, de a fogszabályzós fiúk cukik
Egy fogszabályzós lány (nekem is volt hézagom, utáltam)
8/12 A kérdező kommentje:
és szépek lettek a fogaid kb mennyi időt kellett várnod a fogszabályzóra,hogy felrakják? és mikor vették le mennyi idő után lettek szépek? fáj a felrakás? :)
2020. jan. 22. 19:48
9/12 anonim válasza:
Ha valaki tetszik, akkor ez biztosan nem érdekel, nem fontos. De akár még jól is állhat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!