Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ilyen lányokal ismerkedni székesfehérváron?
Attól függ hogy mik azok a közös érdeklődések, mikre gondolsz, és mi érdekel leginkább?
Mert ha Pl: Ha olvasás = akkor Könyvtár
Ha Zenei világ = koncertek
Ha foci = Foci pálya
Nyilván ez egy példa, de ha leírod hogy mi az érdeklődésed, vagy végig gondolod, akkor hamar ki kalkulálhatod hogy hol lehet ilyent találni. Remélem segítettem.
Zene = koncert (vagy hasonló)
Film = Mozi (vagy hasonló)
Játék = kaszinó (vagy egyéb játék termek) ez nem jelenti azt, ha valaki egy ilyen helyen megfordul, hogy nem az a hobbija mint neked.
Érdemes a környezetben feltérképezned, hogy mik a lehetőségek. Ha megvagy vele, ehhez mérten tudod alakítani magadnak a dolgokat.
Szóval gamer lány féleségekkel. Hát BarCraft-ot tudom mondani mert oda szoktam járni, ha van Székesfehérváron. Azon kívül meg játékostárs keresők stb. Akik szeretnek játszani,azok általában szeretik a sci-fi, akciófilmeket.
Tipp:SOHA ne kezdj a Marvel vagy DC kérdéssel. 👌
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!