Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder mennyire hatékony?
Nem számítok nagy tinder veteránnak, (összesen úgy másfél hónapja vagyok fenn) ezalatt lett kb 190 matchem (nem tudom h ez sok vagy kevés?) de szinte senki nem ír vissza vagy ha mégis pár nap után eltűnik. Ez miert van? Elég önbizalomromboló.Van értelme a tindernek ha komoly kapcsolatot keresek?
18f
Komoly kapcsolatot akarok.
Kiálltam a Gubacsira.
Még senki sem kért feleségül.
Nem értem.
Nekem 3 nap alatt lett kb 250 matchem, pedig nem húzom el azokat akik nekem nem tetszenek... sokan akarnak kapcsolatot a tindertől, és vannak egy éjszakások is.
Ha jól kijössz valakivel simán lehet kapcsolat ha a való életben is megvan a kémia. Tehát ez olyan mint a való életben... meglátsz valakit.. szimpi vagy nem.. elhúzod jobbra vagy balra úgymond a gondolatodban, és ha beszéltek és jól kijöttök bármi lehet... tehát aki azt mondja hogy a tinder szar vagy nem próbálta, vagy szerencsétlen
Yaa, hát te is találkoztál a Tinderrel. :D
Viszonylag sok matchem van, de annyi unalmas ember van fent, hogy az hihetetlen. Próbálod vinni a beszélgetést, de:
A, vagy csak rövid szavakban válaszol vagy
B, a kérdéseidre válaszolgat, semmi olyan ami fenntartaná az érdeklődésed.
Bár sok jó élményem is volt/van, ezekért érdemes használni. Persze, még ilyenkor is nagyon ott van a ghosting rizikó bár ez a húspiacnak köszönhető (én is találkoztam olyannal, akit élőben már inkább elkerültem volna :D).
Jó tanács: csak nyisd ki a szemed, és ne az "instán hamarabb elérsz" ösztönlényeket keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!