Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan nem kapok magamnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nem kapok magamnak normális szép barátnőt?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok fiú, volt 42 hónapja kb. Egy nagyon szép és rendes barátnőm,azóta egy sincs s nem is tudok egyet sem megszerezni magamnak, pedig rendezett is vagyok, jó családból is származom, gazdag is vagyok, a megye legjobb fizikusa, az iskola legjobb osztályában, ezeket túlzás nélkül írtam, a magasságom az kicsi 164cm és mégis csak az ilyen "olcso" lányok szívét tudnám meg hódítani, értem itt a szivarazo, vagy rossz tanulmányi eredménnyel rendelkezőket, vagy akik nem épp olyan csinosak melette az eszük sem jár normális úton....

Mi az oka annak, hogy a nekem tetsző lányokat nem tudom meghoditani?

2020. jan. 3. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

Először is, kedves ‘megye legjobb fizikusa’: a ‘vagyok fiú‘ között vessző van, az ‘egy‘ kisbetű, a kicsi 164 cm között szintén vessző van, az “olcsó” hosszú o, a meghódítani egyben van, nincs olyan szó, hogy szivarazo, a mellette két l, a meghódítani pedig úgyszintén hosszú o. És sok a szóismétlés.

Ja és azért nem találsz magadnak lányt, mert egy idióta vagy. XOXO, 16/L

2020. jan. 5. 01:58
 12/12 anonim válasza:
50%

Ilyen idiótát is ritkán látni 😂😂😂😂

Haver! Én egy átlagosan jó családból származok és meg is tetszek a szép lanyoknak..xd

Bár a szépség szubjektív de ezzel a tipikus csajok akik minden normális fiúnak,ami te nem vagy xdd

Ja és mi az hogy azt íród az egyik válaszolónak, hogy ha ismernél nem mernél ilyet írni???????

Nah egy lanyal is ilyen vagy akk érthető, hogy miért nem buknak rád

Vagy azt gondolod hogy ők fognak leszólítani?

Hagyuk már

Én nem vagyok rád féltékeny mert nekme ami kell mindenem meg van

A 11esnek tottál igaza van 🤭

És miért vannak ilyen magas elvárásid? Tan aszed hogy a pénzed miat betutsg csajozni csak úgy szólok ha ne talán nem lesz pénzed akk ézzej a lányok úgy eltűnnek mint a fehér holló

2021. ápr. 4. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!