Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Művész lányok, ti milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Művész lányok, ti milyen pasival jönnétek össze?

Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mindenképpen olyannal, akit szintén érdekelnek a művészetek, akivel lehet sokat beszélgetni történelemről, irodalomról... filozófálgatni az élet nagy kérdéseiről.

Aki egy kicsit elvont, de éppen ezért közel áll az én elvontságomhoz, és nem tartja furának a furaságaimat. Vagy ha igen, akkor nem csak elfogadja azokat, de velük együtt szeret engem.

Nem kell művész legyen, az sem baj, ha nem a leg"alterebb" jövevény ezen a világon, csak érdekeljék az alkotásaim, a szösszenéseim.

Értékelje az odaadásomat, szeresse, ha odabújok hozzá, és ha mindent meg próbálok tenni a boldogságáért.

Aki mellett biztonságban érzem magam.

Aki elfogadja, és tudja hogy nem vagyok tökéletes, ahogyan ő sem, de egymás tökéletlenségében megszépülünk egymásban, és tök életes kapcsolatunk lesz.

Akibe halálosan szerelmes leszek, és ő is belém.

Hát ja, nagyjából ezek.:)

2019. dec. 30. 11:00
 12/12 kriszpo ***** válasza:

OFF: Na akkor először is tisztázzuk, hogy milyen művész az a művész! Vannak olyan művészek, akik meg tudnak élni a művészetből (színész, fényképész, festő, keramikus bankrabló), persze csak akkor ha valóban értenek ahhoz, amit csinálnak. Aztán vannak azok a művészek, akik igazából csak hobbi művészek: néha festegetnek, verseket írnak... ők nem élnek meg belőle, ráadásul lehet, hogy nem is olyan jók a saját műfajukban. Nekik nem szabad, hogy ez legyen a fő hivatásuk! Őket kellene támogatni anyagilag??? Ne vicceljünk már! Én meg otthon fekvő művész szeretnék lenni, támogassatok!

ON: Bár férfi vagyok (39) nem lány/nő, de úgy gondolom, hogy művész beállítottságú emberek hasonló beállítottságú emberekhez vonzódnak, velük "rezegnek egy frekvencián". Persze kivételek mindenhol vannak. Nem törvényszerű.

2020. jan. 8. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!