Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így valaha fog valaki szeretni?
Én rosszabbul viselnék egy ilyen diagnózist.
Egyébként ha akibe szerelmes vagyok, beteg lenne, semmin nem változtatna. Nem ezen múlik, hogy szeretek-e valakit.
Szia! Nem könnyű, sajnállak is, hiszen elég ritka ez, fiatal lányoknál. (nyilván, a sajnálat nem segít). Mit mondjak? -jövőbe nem látok. De láttam párokat, akik mesébe illően találtak egymásra/maradtak együtt.
Egyébként -gondolom kapsz róla tájékoztatást- bizonyos súlyossági fokban műtétet javasolhatnak, egy készülék beültetésével minimalizálhatók a tünetek. Csak azt mondom, hogy elég sokféleképpen tudják már kezelni, ha gyógyítani nem is.
Megérintett a történeted, de próbáltam tárgyilagos maradni. A lehető legjobbakat kívánom neked!
Ugyanmár, egyértelmű, hogy lesz aki szeretni fog, és el fog fogadni!
Ne is gondolkodj ilyenen:D Ugyanolyan vagy, mint bárki más, szóval felesleges ezen agyalni.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!