Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek így valaha fog...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így valaha fog valaki szeretni?

Figyelt kérdés
Sajnos parkinson kórral diagnosztizáltak..és ez eléggé látszik is. 16 éves vagyok és félek,hogy senki nem fog elfogadni és szeretni. Kérlek..csak értelmes válaszokat írjatok. Így is kiborultam amikor megtudtam..
2019. dec. 8. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Persze hogy fog, a Parkinson kór nem annyira kirívó betegség, egy naív embernek sokszor fel se tűnik. Igen, sajnállak, mert megnehezíti az életed, de teljesen egyenrangú vagy mint más és más.
2019. dec. 8. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Szia

Lány vagy, vagy fiú?

2019. dec. 8. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Én rosszabbul viselnék egy ilyen diagnózist.

Egyébként ha akibe szerelmes vagyok, beteg lenne, semmin nem változtatna. Nem ezen múlik, hogy szeretek-e valakit.

2019. dec. 8. 17:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2019. dec. 8. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Pontosan, emiatt élhetsz ugyan olyan szerelmi életet mint más :) Neked is megvan a szerelmed, csak még nem találtad meg ;)
2019. dec. 8. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna 21/F
2019. dec. 9. 11:24
 7/9 anonim válasza:

Szia! Nem könnyű, sajnállak is, hiszen elég ritka ez, fiatal lányoknál. (nyilván, a sajnálat nem segít). Mit mondjak? -jövőbe nem látok. De láttam párokat, akik mesébe illően találtak egymásra/maradtak együtt.

Egyébként -gondolom kapsz róla tájékoztatást- bizonyos súlyossági fokban műtétet javasolhatnak, egy készülék beültetésével minimalizálhatók a tünetek. Csak azt mondom, hogy elég sokféleképpen tudják már kezelni, ha gyógyítani nem is.

Megérintett a történeted, de próbáltam tárgyilagos maradni. A lehető legjobbakat kívánom neked!

2019. dec. 9. 13:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem én,hogy sokan ismerkedni akarnak..de azért ne írjanak..mert nem érdekel. Amúgy aki eddig válaszolt annak,nagyon szépen köszönöm. :)
2019. dec. 9. 18:31
 9/9 anonim válasza:

Ugyanmár, egyértelmű, hogy lesz aki szeretni fog, és el fog fogadni!

Ne is gondolkodj ilyenen:D Ugyanolyan vagy, mint bárki más, szóval felesleges ezen agyalni.

Sok sikert :)

2020. jan. 7. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!