Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinalhatja ezt?
Figyelt kérdés
Most vagyok tizedike. A egész kilencedik év elején kezdődött, mikor is a barátaim felhívták a figyelmem arra hogy egy fiú nevezzük most Botondnak bámul folyamatosan és rengetegen mondták, hogy tetszem neki. Én persze el is kezdtem bele barátkozni egy idő után nagyon jobba lettünk folyton együtt voltunk mindenki azt hitte együtt vagyunk. Én belé szeretem el is mondtam neki, de vissza utasított. Viszont utána is fura dolgokat csinált bámult mindig ha fiúkkal beszélgettem mindig meg zavart, bele szólt. Követett folyton minden hová jött velem és random bele fújógatott a fülembe. Most el mondta nekem hogy szeret egy másik lány és tőlem kért tanácsot. Ezzel egy időben el kezdett kerülni és nem törődni velem pedig mindig bámul. Múltkor egy beszélgetésben ahol a lány is ott volt úgy jött ki mint ha egy másik barátommal flörtölne és őt egyáltalán nem zavarta. A lányt szóba se hozzá soha csak ha mi kezdünk róla beszélni. Tisztán látszik hogy kerül pl egy barátom mindig velem van vele se törődik ha ott vagyok a suliba de ha nem vagyok ott oda megy hozzá meg ilyenek. Mások is észre vették már hogy bámul de úgy látom őt nem nagyon zavarja. Valamint az se hogy a lány aki tetszik neki folyamatosan fiúkkal van és tetszik is neki valaki.2019. dec. 5. 19:29
1/2 anonim válasza:
hát ez egy eléggé zavaros helyzet
én a helyedben hagynám az egészet és keresnék mást.
ha akart volna valamit akkor a nagy barátság időszaka alatt jelezte volna.(és ha jól gondolom akkor ez már 1 éve húzódik)
2/2 A kérdező kommentje:
Ah köszi akkor jól gondoltam hogy hagyjam inkább
2019. dec. 5. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!