Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a fiúknak miért vannak ilyen nagy elvárásaik a lányokkal szemben? 19/l
1. válaszoló: igazad van sajnos.
2. válaszoló: nem, nincs igazad, nekem nem jönnek e az ilyen don juanok , csak legyen aranyos meg kedves, szeressen. nem kizárt hogy valaki ilyennek tetszem, de nem nyit felém senki..
Itt is van baj azért ha azt hiszed hogy a nagy fenék és a nagy mell elég. Ez megint nem normális dolog lenne ha csak ilyen lányokkal foglalkoznánk. Én nem csak a mellméretet nézem egy lánynál. Rengeteg más dolog jóval fontosabb. Lehet egy lány nagy mellű, nagy fenekű, karcsú, formás, ha a személyisége nem tetszik. Vagy lehet esetleg még okos is emellett, ha pl nem tudok vele poénkodni.
Régen tényleg más volt a világ. De akkoriban 14-15 évesen már esetleg házasodtak is, főleg ha érkezett a gyermekáldás. Meg még esetleg ment a boszorkány üldözés is. Ezeket azért ne sírjuk már vissza.
"Ha tetszik egy BMW, a gyerek nem a kocsira, hanem a sofőrjére fog hasonlítani."
Itt egy másik véglet. Jó pár éve már a pénz és a külsőségek jelentik a mindent.
Számomra (és még néhány jószívű férfinak, akinek a szerelem nem egy tárgyiasított dolog) igazából nincsenek konkrét és szűk elvárásai.
Magamból kiindulva nem mozgat meg, hogy mekkora a feneke/melle vagy milyen az alkata egy lánynak/nőnek, számomra az arca fontos (mert a szerelmeddel nem úgy fogsz beszélgetni és napról napra élni, hogy az idomaira mereszted a tekintetedet, hanem hogy a szemébe nézel) és a mögötte rejlő lélek.
Még nem volt kapcsolatom, semmilyen formában, és nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy találkoztam az első szerelmemmel és már fél éve együtt vagyunk. Nem érdekel hogy kissé duci (162 cm - 74 kg) vagy hogy lógnak a keblei ... lehetnek nála dögösebb és tutibb csajok, de amilyen a lelke és a szíve, az senkihez sem hasonlítható.
Hülyeségnek gondoltam én is a "szerelem vak" kifejezést, de igaz.
Kevés olyan ember van, aki nem pár numerára akar csak felszedni valakit, hanem jövőt alapozni és családot alapítani ...
De ez a mindkét oldalon így van ...
Ez már ennek az elb*szott generációnak a hozadéka ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!