Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy képzelitek el az első csókot és az első pettinget?
Figyelt kérdés
Milyen pasival? Milyen környezetben?2019. dec. 2. 06:38
1/7 anonim válasza:
Nem elképzelni kell, hanem csinálni.
2/7 anonim válasza:
Soha, senkivel. Mindenki tartsa meg magának a váladékait.
3/7 anonim válasza:
Mindkettőt olyan helyen, ahol kettesben vagyunk, és kicsi a valószínűsége, hogy megzavar valaki. Az első csókra nincs helyszínötletem, a pettinget valamelyikünk ágyában szeretném. A partner nevét pedig úgy is hiába mondanám, nem ismered.
4/7 anonim válasza:
Első csók valami meghitt helyen.Éjszaka a szabadban, vagy akár otthon a melegben míg kint esik a hó vagy az eső. Petting inkább ne, senkivel, sehol, soha, nem-nem.
5/7 anonim válasza:
A crushommal. Nem tudom miért de az első csókot mindig házon kívül képzeltem el de igazából mindegy csak történjen már meg😅😂 a petting meg lehetőleg valamelyikünk szobájában, házibulikon meg random helyeken max tapizás, semmi több
6/7 anonim válasza:
Első csók legyen valami szép délutánon, egy séta után, valami hídon vagy egy folyó partján... Petting még ne.
7/7 anonim válasza:
Csók: Legyen random. Hiába mondanám azt, hogy egy lovaskocsikázás után a naplementében a tengernél vagy a Balaton-parton, nemhiszem hogy így fog megtörténni.
Az emberem fix.
Petting🤔🤔 valahogy az intim együttléteket mindig úgy képzeltem hogy nála, mert nálam nem okés, VISZONT ő koleszos. Úgyhogy szerintem ezt egyelőre hanyagolom. Meg nem hiszem h készen állok rá, szval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!